Business contact dagen noord

Gepubliceerd op 17 maart 2017 

BCDN

Op 21 en 22 maart aanstaande zal de zakenbeurs Business Contact Dagen Noord (BCDN) plaatsvinden in het WTC Expo te Leeuwarden.

Ook Airpress is bij dit event aanwezig. Wij zien er naar uit om u te verwelkomen op onze stand, Standnummer: 4010.

Via deze link kunt u zich aanmelden, hierbij dient u uw persoonlijke registratiecode te vermelden. U ontvangt dan direct een E-Ticket per e-mail welke u toegang verschaft tot beide dagen van de beurs.

De registratiecode die u kunt gebruiken voor het bestellen van de kaarten is: cambuurplein

Airpress nieuwe co-sponsor sc Heerenveen

Gepubliceerd op 14 januari 2017 

Vanaf vandaag speelt sc Heerenveen met een nieuwe naam op de broek. Airpress, specialist in compressoren, zal de rest van het seizoen op de broeken prijken. Airpress heeft vandaag, voorafgaand aan de wedstrijd tegen ADO Den Haag, een verbintenis tot het einde van het seizoen getekend.

Ubbo Dotinga, financieel directeur van Airpress, is blij dat het bedrijf zich kan presenteren in de Eredivisie. ‘’Het is voor Airpress de ideale mogelijkheid om zich op landelijk niveau te presenteren en naamsbekendheid te genereren. We dragen daarnaast het Friese voetbal een warm hart toe en willen dus graag wat voor sc Heerenveen betekenen. Het OSSH-platform van sc Heerenveen geeft voor ons natuurlijk ook weer mooie kansen. We hebben in eerste instantie een verbintenis tot het einde van het seizoen getekend, maar kijken in juni wat het ons heeft opgeleverd.’’ 

Commercieel manager Henk Bloemers is blij dat hij Airpress mag verwelkomen in Heerenveen: ‘’We zijn trots dat we weer een mooie sponsor aan ons hebben weten te binden. Airpress opereert internationaal en heeft meerdere vestigingen in Europa. We hopen dat dit het begin is van een mooie en langdurige samenwerking.

Bron: sc Heerenveen