Accessoires voor pneumatische beitels

Duurt het werk met een pneumatische beitelhamer lang en is het intensief? Heb je het gevoel dat de kwaliteit van het werk achteruitgaat? Heb je een beitel voor hout nodig? Of heb je juist één nodig om veeleisende producten te bewerken?

Gebruik dan de hoogwaardige beitel accessoires van Airpress voor drillen, roest verwijderen, componenten van elkaar losmaken en veel meer!

Bij ons vind je diverse beitels, zoals een platte beitel voor de pneumatische hamer en naalden voor de naaldenbikhamer in het assortiment met een verhoogde slijtvastheid, zodat deze een langere levensduur hebben. Op deze manier hoef je minder snel weer te vervangen! Daarbij kan je ook in hardere materialen drillen. Kies voor de praktische oplossing van Airpress die bewezen is door professionals!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Platte beitel 5 cm
    Platte beitel 5 cm 45487-YM18B
    € 21,59 € 26,12
  2. Platte beitel 3 cm
    Platte beitel 3 cm 45487-YM10B
    € 13,18 € 15,95
per pagina

Airpress beitel voor boorhamer - Kies voor duurzaamheid!

Beitels zijn altijd in direct contact wanneer je oppervlakken gaat bewerken en daarom is het verstandig om deze regelmatig te vervangen. Hiermee voorkom je dat de kwaliteit van het werk en het eindresultaat niet achteruit gaat. Hetzelfde geldt voor accessoires voor de pneumatische beitelhamer, vooral wanneer je deze gebruikt voor plaatwerk of het egaliseren van oppervlakken.

Waar nauwkeurigheid telt, is het de moeite waard om accessoires van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen te gebruiken. Deze aanpak heeft ook zijn praktische voordelen, want deze producten koop je voor de lange termijn!

Al onze accessoires voor de pneumatische beitelhamer zijn gemaakt van hoogwaardig, zeer sterk staal, bevestigd door tests en geverifieerd door professionals. Door te kiezen voor Airpress, ben je verzekerd van vele uren effectief en nauwkeurig werken op verschillende materialen.

Bekijk de beitels en naalden voor de pneumatische beitelhamer/naaldenbikhamer, volop gekozen door professionals uit de automobiel-, renovatie- en bouwindustrie!

Accessoires voor de pneumatische beitelhamer

Beitels voor pneumatische boorhamer

Beitels zijn multifunctioneel en worden gebruikt door pneumatische hamers of andere slaghamers die, afhankelijk van de kwaliteit, zeer veelzijdig kunnen zijn. Je kan het gebruiken voor houtbewerking, waaronder diverse soorten timmerwerk, en zijn ook onmisbaar tijdens de bewerking van metalen producten, zoals plaatwerk, slotenmakerswerk en metaalbewerking.

De gebruiksmogelijkheden van een beitel worden niet alleen bepaald door de grootte en vorm, maar ook door het soort materiaal waarvan het is gemaakt. Het is de weerstand die bepaalt welke elementen verwerkt kunnen worden die voldoen aan de kwaliteitseisen. Natuurlijk, hoe harder het materiaal, hoe duurzamer de beitel zou moeten zijn. Kies daarom altijd de beitel op basis van het soort materiaal waarmee je wilt gaan werken.

Een effectieve manier is ook om de meest universele oplossingen te kiezen. Onze platte beitel van 3 cm en van 5 cm kan met succes worden gebruikt als beitel voor hout, vooral voor hardere soorten (eik, beuk, lariks, essen). Door zijn duurzaamheid is het ook perfect voor voor- en nabewerking van metaal, evenals voor het verwijderen van keramische tegels en andere soorten renovatie- en constructiewerken.

Wanneer je de pneumatische beitelhamer van ¾” koopt, heb je meteen een complete set aan populaire maten beitels in het pakket!

Brede beitel met platte kop voor de airpress pneumatische beitelhamers
Naalden voor de Airpress naaldenbikhamer

Naalden voor naaldbikhamers

De naaldbikhamer wordt meestal gebruikt om roest en verschillende soorten metaal te bewerken, de naalden zijn daarom veel sneller op. Bij het verwijderen van lasnaden, kalkaanslag of corrosiesporen bewegen de naalden met hoge snelheid en worden blootgesteld waardoor een groter risico op voortijdig falen bestaat. Daarom is de klasse en kwaliteit van het materiaal waaruit ze zijn gemaakt zo belangrijk.

Wil je zeker zijn van een kwalitatief hoogwaardig product en een garantie voor effectief werken, kies dan voor onze naaldenset voor een naaldenbikhamer. Deze geeft je de mogelijkheid tot langdurige, intensieve en volledig professionele bewerking van zelfs de meest veeleisende staalelementen.

Werk slimmer, beter en langer met Airpress premium accessoires!