Pneumatische tacker

Professionele pneumatische tacker nodig om objecten vast te zetten? De pneumatische nietmachine is te verkrijgen in diverse soorten en maten. Welke type je nodig hebt is afhankelijk van wat jij nodig hebt om jouw klus te klaren. De luchttacker schiet het nietje in het materiaal, zonder dat het jouw veel kracht kost. Het nietje zal niet buigen, maar blijf recht zodat het stevig vast blijft zitten in het materiaal.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Pneumatische Tacker type 80 max 25 mm met accessoires
    Pneumatische Tacker type 80 max 25 mm met accessoires 45427-5
    € 81,42 € 98,52

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eigenschappen pneumatische tacker

Pneumatische nietmachines zijn apparaten die werken op lucht en hebben hierdoor geen motor in de behuizing. Het grote voordeel hieraan is dat de machine licht van gewicht is. De pneumatische tacker is krachtig. De nietmachines op lucht wordt voorzien van rubberen handvat, zodat de lucht ook bij koud weer goed blijft stromen en het zorgt voor extra grip in de hand.

Daarbij kunnen deze machines ingesteld worden op luchtdruk en zijn voorzien van diepte-instelling, waardoor jij niet zult doorschieten wanneer je werkt met dunne en/of zachte materialen. Het nietjesmagazijn is gemaakt van metaal.

Werkzaamheden met de pneumatische nietmachines

Pneumatische nietmachines gebruik je bij het vast nieten van objecten zoals isolatie, decoratie en meubelbekleding. Door de kracht van de compressor wordt het nietje met een gang in het materiaal geschoten, zodat het meteen goed vastzit.

Geschikte nietjes

In deze pneumatische nietmachine kun jij alleen nietjes. gebruiken van het type 80. De maat en de lengte van de nietjes zijn afhankelijk van de machine. De meeste tackers worden geleverd met accessoires en een opbergbox. Ben je opzoek naar een tacker waarmee je zowel nietjes en brads kunt schieten? Neem dan een kijkej bij de Combi tackers.

Onderhoud aan de pneumatische tacker

Om de pneumatische nietmachine goed te laten blijven werken, is het onderhoud van de tacker zeer belangrijk. Nu vergt de pneumatische tacker weinig onderhoud, maar je moet ervoor zorgen dat de luchtinlaat schoon is en dat er altijd olie in de machine zit voor de smering binnen in het apparaat. Gebruik twee theelepels olie elke keer bij gebruik. Heb je de tacker aangesloten op een persluchtsysteem met olievernevelaar, dan hoef je er niet om te denken. De pneumatische tacker wordt dan al automatisch voorzien van olie

Gebruik altijd pneumatische gereedschapsolie voor het smeren van het pneumatische gereedschap, waar de pneumatische nietmachines ondervallen. Door de smering blijft alles soepel lopen en gaat de machine in levensduur langer mee.

Pneumatische nietmachine bestellen

Heb je de keuze gemaakt en wil je online bestellen? Dat kan met de Airpress webshop. Doe je pneumatische tacker naar wens in de winkelwagen. Is de orderwaarde hoger dan €50-, dan wordt de bestelling gratis verzonden. Als het gereedschap vandaag voor 16:00 besteld wordt, wordt deze op werkdagen dezelfde dag nog verzonden. De producten worden namelijk allemaal uit eigen voorraad geleverd.

Heb je een vraag over een van de producten uit ons aanbod? Neem gerust contact op voor deskundig advies. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 058 284 6846 of een e-mail te sturen naar info@airpress.nl. Onze deskundige en ervaren medewerkers geven je graag advies waar je mee verder kunt.