Spijkerpistolen

Spijkerpistool kopen op lucht? In het assortiment van Airpress vind je diverse spijkermachines, van hobby tot de professional. Met het spijkerpistool schiet je de spijkers in het materiaal. Het bespaart tijd, is snel en werkt zeer effectief. Zonder al teveel inspanning schiet je de spijkers gemakkelijk in het materiaal. In deze machines passen alleen brads.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Pneumatische Spijkermachine brads t/m 64 mm brads inbegrepen
    Pneumatische Spijkermachine brads t/m 64 mm brads inbegrepen 45438-5
    € 111,68 € 135,13
  2. Pneumatische Spijkermachine brads t/m 90 mm brads inbegrepen
    Pneumatische Spijkermachine brads t/m 90 mm brads inbegrepen 45448-5
    € 282,00 € 341,22
per pagina

Eigenschappen pneumatisch spijkerpistool

Het lucht spijkerpistool is licht van gewicht en zal prettig in de hand liggen. Het is namelijk een luchtdruk machine die de kracht van de compressor gebruikt om te werken. Het zijn krachtige machines zonder dat er een motor in de behuizing aanwezig is. Voor een comfortabele greep wordt het spijkerpistool voorzien van rubber. Bijkomend voordeel is dat de lucht goed blijft doorstromen wanneer het kouder wordt. Het spijkerpistool is gemakkelijk in gebruik, want je sluit de machine aan op de compressor doormiddel van een luchtslang en dan kun je beginnen met klussen. Deze spijkerpistolen hebben allemaal een beveiligde neus, zodat het materiaal waarin wordt geschoten niet beschadigd raakt. Verder worden de machines voorzien van luchtontlasting, ijzere brads magazijn en diepte instelling.

Brads voor het spijkerpistool

Brads, ook spijkers genoemd, zijn geschikt voor deze pneumatische spijkermachines. Je moet goed weten welk formaat brads in welke machine past. Het draait hierbij om lengte, breedte en dikte. Neem als voorbeeld de professionele pneumatische spijkermachine brads t/m 90 mm. In dit spijkerpistool passen brads in lengte tussen de 50 en 90 mm met een dikte van 11 mm en een breedte tussen de 2,8 en 3,1 mm.

Werkzaamheden pneumatische spijkerpistolen

Met de spijkertacker kun je diverse diverse klussen uitvoeren, zoals het maken van deurlijsten en glaslatten. De zwaardere machines, zoals de pneumatische spijkermachine 90 mm kun jij zelfs dakwerk spijkeren. De lucht spijkerpistoolen zijn onder andere geschikt voor de hobbyklusser, doe-het-zelver, de professional, werkplaatsen en voor op de bouw.

Pneumatische tacker in onderhoud

Moeilijk in onderhoud is de pneumatische sprijkerpistool niet, je moet er alleen goed omdenken dat er genoeg olie in de machine aanwezig is. Olie zorgt voor smering binnen in de machine in alles soepel te laten verlopen. Heb je een persluchtsysteem met olienevelaar, dan zorgt het systeem er automatisch voor dat de olie op de juiste plaats komt. Sluit je het spijkerpistool direct aan op de compressor met slang, doe dan twee theelepels olie erin bij de luchtingang. Doe dit altijd met pneumatisch gereedschap.

Bestelling plaatsen van de spijkermachine

De keuze heb je gemaakt, dan kun je de pneumatische spijkermachine eenvoudig bestellen via de webshop van Airpress. De bestelling wordt gratis verzonden wanneer de orderwaarde boven de €50,- is. Bestel je een artikel voor 16:00, wordt het ook nog de volgende dag verstuurd. Dan krijg jij het product zo snel mogelijk in huis. Vragen over een product kun je doen via de mail of telefonisch. Onze locaties beschikken namelijk niet over een balie of schowroom.

Neem gerust contact op voor deskundig advies. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 058 284 6846 of een e-mail te sturen naar info@airpress.nl. Onze deskundige en ervaren medewerkers geven je graag advies waar je mee verder kunt.