Junior Accountmanager

Functie omschrijving:

Als jonge, enthousiaste (junior) accountmanager bij Airpress ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met onze relaties, zoals installateurs, adviseurs en eindgebruikers, in het rayon zuid Nederland.
Naast relatiebeheer richt je je ook op de groei van jouw rayon door middel van (warme & koude) acquisitie, het uitbouwen van bestaande klanten en het verder uitdiepen van je netwerk. Je verstrekt technisch advies aan je klanten en werkt daarbij nauw samen met de binnen- en buitendienst.

Functie eisen:

Wij zijn op zoek naar een commerciële collega met minimaal 3 jaar ervaring in deze branche, derhalve met kennis van persluchttechniek. Verder vinden wij het belangrijk dat je denkt en acteert op minimaal MBO+ niveau. Je beschikt over een professionele, commerciële, resultaat- en klantgerichte instelling en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Wat bieden wij:

Van ons mag je een marktconform salaris verwachten en prima secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een bedrijfsauto,laptop, iPad & iPhone). Daarnaast bieden wij je goede coaching en ontwikkelmogelijkheden, vanzelfsprekend ondersteund door opleiding en training.

Wie zijn wij:

VRB Friesland BV is een groothandel in compressoren, persluchttoebehoren en luchtgereedschappen. Wij bieden onze klanten een totaalpakket aan voor persluchtsystemen.
Onze merknaam Airpress is inmiddels een begrip in Nederland, welke staat voor kwaliteit en hoogwaardige compressoren.

Soort dienstverband: Voltijd

Reageren?

Stuur een email incl. je CV naar: vacature@airpress.nl