Voor €289,- per maand, geen zorgen meer!

Op de RMV beurs in Hardenberg voor het eerst geïntroduceerd, de nieuwe schroefcompressor van Airpress: De APS4 intelligent CombiDry. Deze APS4 i-CombiDry is voorzien van adsorptiedroger met actief koolkolom, flowmeter, dauwpuntsensor, druksensor, temperatuursensor, olieverwarming, online dashboard en custom alerts! We komen de machine bij jou installeren en onderhouden hem de gehele leaseperiode, wel zo makkelijk! Interesse? Geef je naam en e-mail adres op en ontvang alle informatie!

APS4 i-CombiDry - de beste oplossing voor melkveebedrijven.

Airpress wordt gedreven door innovatie en hierdoor hebben we wederom een stap kunnen zetten in nog betere service leveren dan wat iedereen al van ons gewend is.

Door jaren van kennis samen te brengen met de wens altijd beter te presteren hebben we nu de nieuwste serie schroefcompressoren ontwikkeld. De i-CombiDry serie zit volgestopt met innovatieve technologie die voor een betaalbare prijs het leven op de boerderij vele malen gemakkelijker maakt.

De downtime wordt tot een minimum beperkt, omdat de slimme compressor onze service afdeling op de hoogte houdt van de prestaties. Bij afwijkingen in de installatie staat het Airpress team al klaar voor jij in de gaten hebt dat er iets mis is!

Slimme technologie - om het jou nog makkelijker te maken.

De i-CombiDry serie zit helemaal vol met slimme sensoren. De schroefcompressoren bevatten onder andere een flow meter, dauwpunt sensor, druk sensor en een temperatuur sensor. Hierdoor kunnen we de belangrijkste elementen van de installatie goed in de gaten houden. Zodra we zien dat de compressor afwijkingen heeft, dan kunnen we direct bij springen.

Om de schroefcompressor zo breed mogelijk in te kunnen zetten worden alle machines standaard voorzien van olieverwarming, de temperatuur van de olie is aan de buitenkant van de compressor in te stellen en te monitoren. Een groot voordeel van deze slimme oplossing is dat de schroefcompressor minder uren hoeft te maken om toch efficiënt te kunnen blijven.

Alle gegevens direct beschikbaar in de cloud

De i-CombiDry serie heeft een router en simkaart geïnstalleerd gekregen in het systeem. Hierdoor worden alle gegevens door middel van het Modbus / RS485 protocol veilig naar de cloud verzonden. De gegevens van de schroefcompressor kunnen op deze manier ingelezen worden door gebruikers naar keuze, heb je een goede relatie met een Airpress dealer en onderhouden zij de schroefcompressor, dan krijg zij toegang, wil je zelf toegang hebben tot de gegevens, dan is ook dit geen probleem!

Online dashboard en automatische rapporten.

Op het online dashboard tonen we de belangrijkste data over de performance van de compressorinstallatie. Eenvoudig kunnen er rapportages worden ingesteld zodat je altijd op de hoogte wordt gehouden over de performance van de installatie. Zijn er afwijkingen? Automatisch kunnen er e-mails worden verzonden naar personen die deze afwijkingen kunnen beoordelen en zo nodig direct actie kunnen ondernemen. Zo bent u altijd geïnformeerd zonder dat u 24/7 het dashboard in de gaten hoeft te houden. Hoe gemakkelijk wilt u het hebben? Airpress regelt het voor u!

Operational lease, wel zo makkelijk

Wij van Airpress houden van makkelijk en voor een vast bedrag per maand is jouw installatie zorgeloos op orde. Naast het leveren van de installatie zit het onderhoud (2x per jaar) en het vervangen van onderdelen bij de prijs inbegrepen. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan en is een dure investering of reparatie verleden tijd.