Reparatie en service compressoren

Kunnen wij jou ergens meehelpen? Heb je problemen met de apparatuur die je bij ons gekocht hebt? Of heb je juist technische ondersteuning nodig bij het repareren van een apparaat van Airpress of van een ander merk? Neem dan direct contact met ons op of via één van de onderstaande formulieren. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Kies hier het juiste formulier

Garantieaanvraag - Airpress service
Reparatie na garantie - Airpress service
Periodieke inspectie - Airpress service
Reserveonderdelen kopen - Airpress service

Airpress service is een uitgebreide en dynamische technische afdeling die gespecialiseerd is in het repareren en onderhouden van (schroef)compressoren en andere pneumatische apparatuur. Wij bieden een breed scala aan onderhoudsdiensten aan, waaronder reparatie van compressoren (zowel zuiger- als schroef), periodieke inspecties van (schroef)compressoren en onderhoudswerkzaamheden, evenals professioneel advies om de juiste onderdelen te selecteren voor de (schroef)compressor. Ook voeren we opdrachten uit met betrekking tot renovatie en herstellen van compressoren en modernisering van pneumatische apparatuur. Gekwalificeerd personeel, efficiënte werkorganisatie, moderne technische voorzieningen en een goed gevulde onderdelenafdeling stellen ons in staat de wachttijd voor serviceverlening tot een minimum te beperken. Onze service staat tot jouw beschikking in elke (spoed)situatie!

Service voor zuigercompressoren

en reparatie van gereedschappen en accessoires

Heb je een storing betreffende zuigercompressoren, pneumatisch gereedschap of toebehoren? Airpress staat voor je klaar om je problemen op te lossen. Vul één van de formulieren in voor het aanvragen van service. Heb je een vraag betreffende service of welke service jij nodig hebt, dan kan je ons bereiken op +31 (0)58 - 2 846 846

Service voor schroefcompressoren

Een speciaal team van specialisten houdt zich bezig met het repareren van schroefcompressoren. Als je deskundig advies wilt inwinnen, de oorzaken van een defect vooraf wilt diagnosticeren of de doorlooptijd wilt versnellen, neem dan rechtstreeks contact op met het storingsnummer +31 (0)30 - 2 917 171

Reserveonderdelen

Onderdelen bestellen voor een Airpress compressor? Of misschien wil je geschikte reserveonderdelen selecteren voor een compressor van een ander merk? Vul het reserveonderdelen formulier in om service te krijgen! Voor vragen kan je ons bereiken op +31 (0)58 - 2 846 846.

Compressor onderhoud of reparatie? Wij hebben de kennis en ervaring!

De servicemonteurs van Airpress zijn gekwalificeerde technisch mensen die op het hoogste niveau voor jouw apparatuur zorgen. Door de enorme kennis en ruime ervaring van onze servicemonteurs zijn zij in staat elk defect snel, efficiënt en effectief te verhelpen.

Daarnaast zijn onze technische experts zeer gespecialiseerd in specifieke soorten pneumatische apparatuur. Als gevolg hiervan worden reparaties uitgevoerd door drie verschillende onderhoudsafdelingen: zuigercompressoren en pneumatisch gereedschap, schroefcompressoren en reserveonderdelen.

Deze structuur zorgt voor een efficiënte organisatie van het werk van de serviceafdeling. Jij bent er op jouw beurt zeker van dat de apparatuur onder de hoede van een specialist in hun vakgebied valt en dat de service in kortere tijd wordt verleend.

Je kan rekenen op betrouwbare en professionele service!

Reparatie van compressoren van andere merken

Wij weten alles over het repareren van compressoren! We kennen perfect de gecompliceerde situatie op de markt van onderhoudsdiensten voor pneumatische apparatuur.

Veel gebruikers van compressoren hebben vaak geen gespecialiseerde technische ondersteuning van de fabrikant. Kan men dit wel krijgen, dan kan de tijd voor dergelijke reparaties zeer lang duren. Airpress service lost deze problemen op!

Als onderdeel van de service na de garantie kan je hulp krijgen bij het repareren van de compressor, ongeacht het merk apparaat dat je hebt. Je hoeft geen Airpress klant te zijn om technische ondersteuning te krijgen.

We zijn er voor iedereen - bekwaam en altijd bereid om te helpen!

Breed scala aan compressoronderdelen

Bij Airpress hebben we een grote voorraad aan reserveonderdelen die regelmatig aangevuld wordt voor de goede werking van de service als voor de detailhandel. Daarom hoef je bij ons geen weken te wachten op de reparatie van een compressor! We hebben bijna alle onderdelen in huis om het ter plaatse uit te voeren, zodat we direct na het opsporen van de oorzaak van de storing met de reparatie kunnen beginnen.

De serviceafdeling van Airpress is ook verantwoordelijk voor professioneel advies over compressoronderdelen. We weten hoe weinig mensen dat doen! Heb je reserveonderdelen voor jouw compressor nodig voor het compressor onderhoud, maar heb je niet de technische kennis om snel een aankoop te doen? Aarzel niet, vraag om hulp!

Het grootste assortiment compressoronderdelen op de Nederlandse markt, direct leverbaar met deskundig advies van Airpress specialisten!

Modernisering van (schroef)compressoren en apparatuur

De Airpress service is niet alleen voor het repareren van compressoren, maar ook voor het verhelpen van kleine en grote storingen. Als onderdeel van de geleverde diensten voert onze technische afdeling ook professionele periodieke inspecties uit bij compressoren en pneumatische installaties, evenals aanverwante onderhoudswerkzaamheden. Voor zowel zakelijke als in opdracht van individuele klanten.

Maar dat is niet alles! We bieden ook een breed scala aan diensten met betrekking tot de renovatie en herstellen van compressoren. Onze servicetechnici voeren ook moderniseringswerken uit, bestaande uit de installatie van extra componenten of apparatuur die de efficiëntie en prestaties van luchtcompressoren verbeteren.

Wil je een zuigercompressor achteraf uitrusten met een ster-driehoekstarter of het persluchtsysteem laten keuren? Overweeg je een warmtewisselaar in een schroefcompressor te installeren? Neem contact op met onze experts!

Professionele service voor compressoren met moderne technische faciliteiten

De Airpress service is uitgerust met professionele tools die medewerkers ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor is de klantenservice nog sneller en efficiënter.

Wij investeren al jaren in de ontwikkeling van technische voorzieningen om onze capaciteiten voortdurend uit te breiden en de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren. Dit stelt ons niet alleen in staat om de hoogste werknormen te handhaven, maar ook om sommige klussen ter plaatse uit te voeren.

Profiteer van de technische ondersteuning van de Europese leider in de pneumatische industrie!

Schroefcompressor repareren

Two-Stage schroefcompressor repareren

Zuigercompressor repareren