Compressor 100 liter

Compressor 100 liter aanschaffen bij Airpress? Wanneer je een compressor lang en vaak gebruikt, is het verstandig om een 100l compressor te nemen. Door het 100 liter drukvat kun je langer werken, zonder dat de motor weer aangaat. Dit is een behoud van de motor en kost minder energie. Dankzij deze compressoren wordt het efficiënter werken voor de doe-het-zelver, garages of kleine industriële bedrijven. Deze serie is bij Airpress te verkrijgen in diverse uitvoeringen, zoals LMO 384-100 stille en olievrije compressor of de HL 425-100 met een werkdruk van 8 bar, vliegwiel en koelribben.

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Compressor van 100 liter: effectiever in gebruik

Doordat een Airpress compressor van 100 liter veel lucht biedt, is het mogelijk om veel effectiever te werken dan voor heen. Doordat de 100l compressor een groot drukvat heeft, zijn deze compressoren zeer geschikt voor langdurig gebruik. Bijvoorbeeld voor het losdraaien van moeren, zandstralen, schuren, breken of verfspuiten. Wij verkopen 100l compressoren met een werkdruk van 6 bar, 8 bar of 12 bar.

Mobiliteit 100 liter compressor

De 100 liter compressoren van Airpress zijn mobiel of worden op een vaste plaats neergezet. Dit betekent dat je er goed op moet letten dat je de juiste compressor kiest. Heb je bijvoorbeeld een autogarage en moet je regelmatig de compressor verplaatsen? Maak in dat geval gebruik van accessoires zoals luchtslangen en/of luchtslanghaspels. Op die manier kan je de compressor gemakkelijk aansluiten op pneumatische gereedschappen.

Wil je liever een compactere compressor van Airpress, maar wel met een groot drukvat? Overweeg dan een 50 liter compressor. Deze zijn verkrijgbaar met een werkdruk van 6 bar, 7 bar of 8 bar.

Bekijk het aanbod en een compressor van 100 liter

Bekijk de verschillende compressoren in het aanbod van Airpress en doe de compressor van 100 liter die het best bij de toepassing past in de winkelwagen. Je bestelling wordt geheel gratis verzonden, en is al snel in huis. In het algemeen geldt: voor 16:00 besteld = vandaag nog verzonden.

De kans bestaat dat je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste compressor. Omdat onze vestigingen niet over een balie of showroom beschikken, zijn we tijdens werkuren telefonisch bereikbaar via 058 284 6846. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook, stuur dan een e-mail naar info@airpress.nl. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact op voor het geven van deskundig advies op het gebied van compressoren.