Reparatieaanvraag

Technische support voor iedereen

Bij Airpress blijft jouw pneumatische apparatuur aan het einde van de garantieperiode niet onbeheerd achter! Onze klanten kunnen gedurende de hele levensduur van hun toestel rekenen op technische ondersteuning van de serviceafdeling. Bovendien is het aanbod van de service na de garantie ook gericht op gebruikers van compressoren van andere merken. Heb je een compressor van een andere fabrikant, maar heb je moeite om hulp te krijgen? Maak dan gebruik van de Airpress service!

Wij raden je aan om er rekening mee te houden dat pneumatische apparatuur een beperkte levensduur heeft. Reparatie kan volledig onrendabel worden wanneer:

  • Jouw apparaat ouder is als 10 jaar
  • Jouw schroefcompressor heeft meer dan 30.000 uur gedraaid
  • Jouw zuigercompressor heeft meer dan 7.000 uur gedraaid

Wanneer je hieraan twijfelt, raadpleeg dan altijd een Airpress expert! Na het doornemen van de geschiedenis van jouw (schroef)compressor of installatie zal in eerste instantie de kosten van de service ingeschat worden en daarna het mogelijke winstgevendheidsniveau na een dergelijke investering. Contactgegevens voor speciale afdelingen zijn te vinden op de hoofdpagina van Airpress --->

Wanneer er een storing is met jouw schroefcompressor, dan kan je rechtstreeks contact op nemen met het storingsnummer +31 (0)30 - 2 917 171

Let op! Door het juiste type apparaat door te geven dat je wilt laten repareren, kunnen wij jouw aanvraag direct doorsturen naar de juiste Airpress serviceafdeling. Dit verkort de wachttijd voor de reparatie.

Let op! Als jij jouw (schroef)compressor van een andere fabrikant wilt laten repareren, voer je in het veld "Model" het merk in.