Luchtslanghaspels

De Luchtslanghaspel is onmisbaar in autogarages, maar ook voor thuis kun je luchtslanghaspels gebruiken. Haspels zijn ideaal te gebruiken en dan ook onmisbaar op bijna iedere locatie waar wordt gewerkt met luchtdruk. Geen wirwar van luchtslangen, maar netjes opgeruimd. De professionele haspels zijn veilig, oprolbaar, snel gebruiksklaar en zijn te verkrijgen in diverse soorten en maten.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kenmerken van de luchtslanghaspel

In de garage, werkplaats of autogarage, een luchtslanghaspel is overal handig te gebruiken. Door middel van een luchtslang koppel je de luchtslanghaspel aan de compressor. De compressor kan nu op één plaats blijven staan, terwijl je vrijheid hebt om te bewegen. Het bereik wordt vergroot en er zal geen wirwar van slangen meer zijn door de werkplaats. Er zijn twee soorten, namelijk muurhaspel luchtslang en luchtslanghaspel die staat op de grond.

Muurhaspel luchtslang

De naam zegt het al, deze muur luchtslanghaspel kun je monteren aan de muur. Met deze oplossing kun je gemakkelijker de autobanden pompen, werkplaats schoonblazen of werk uitvoeren met luchtgereedschap. Je hebt door een luchtslanghaspels geen slangen meer op de grond liggen en hierdoor werk je veiliger aan jouw projecten. Deze slanghaspels zijn te verkrijgen met 8, 9, 12, 15, 16 of 20 meter slang op de rol. Allen hebben een automatische oprol en blokkeer systeem, in principe zou je kunnen zeggen dat het een automatische luchtslanghaspel is. Door dit systeem wordt de slang op de juiste manier opgerold. De slangen zijn gemaakt van PVC/PU, PU of Hybrid slangen. Bepaalde modellen uit deze serie kunnen heen en weer bewegen, zodat de bewegingsvrijheid nog meer bevorderd wordt.

Vloermodel luchtslanghaspels

Vloermodel luchtslanghaspels zijn ideaal wanneer je op plaatsen geen wand hebt of vaak de slanghaspel moet verplaatsen. Neem bijvoorbeeld bouwlocaties, op deze plaats zijn vaak geen muren, maar je moet pneumatisch gereedschap gebruiken. Een compressor sleep je dan niet omhoog naar de tweede verdieping. Met het vloermodel kun je de compressor beneden laten staan en de veel lichtere slang neem je dan mee naar boven. De persluchtslanghaspel vloermodellen zijn te verkrijgen met 30 meter slang en is te verkrijgen in handmatig oprollen of automatisch oprollen.

Aansluiting en BAR

Een haspel transporteert gecomprimeerde lucht, je zou het bijvoorbeeld kunnen vergelijken met een verlengsnoer. In ons assortiment hebben wij haspels met een maximale druk van 12, 13, 15, 16 of 20 bar. Ook heb je de keuze uit een luchtaansluiting van 1/4“ of 3/8“. De meeste luchtslanghaspels worden geleverd met snelkoppelingen en insteeknippels, zodat je een goede koppeling kunt maken met de compressor.

Online bestellen

De muurhaspelluchtslang kun je eenvoudig online bestellen via de Airpress webshop wanneer je de keuze gemaakt hebt. Bestel je op werkdagen voor 16:00, dan wordt de muurhaspel nog dezelfde dag verzonden. Dan heb je snel en eenvoudig jouw bestelling in huis. Bestel je voor boven de €50,- in de webshop, dan is het verzenden gratis.

Vragen of meer informatie nodig

Heb je nog vragen of wil je advies over de muurhaspel met luchtslang, dan kun je altijd contact opnemen met onze deskundige en ervaren medewerkers geven. Dit kan via telefoonnummer 058 284 6846 of een e-mail te sturen naar info@airpress.nl. Onze locaties hebben niet een balie of showroom.