• Gratis verzending vanaf € 100,- incl. BTW
  • Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden
  • Snelle service
  • Meer dan 60 jaar ervaring

Reserveonderdelen kopen

Professioneel advies en verkoop van reserveonderdelen

Compressoronderdelen die het meest worden gebruikt moeten regelmatig worden vervangen, zowel in noodsituaties als in het geval van een afnemende capaciteit van het apparaat. Onze diensten zijn vrijblijvend, maar we raden wel aan om ernstige storingen aan de apparatuur door een professional te laten uitvoeren.

Als je over voldoende vaardigheden beschikt of een gekwalificeerde servicetechnicus in dienst hebt, kan je reserveonderdelen bij ons kopen, zonder een service te verkrijgen met betrekking tot vervanging. Ook bij de keuze van passende onderdelen voor een specifiek apparaat kan je rekenen op professioneel advies.

Weet je precies wat je nodig hebt? Ga direct naar de compressoronderdelen in onze webshop, waar je snel en gemakkelijk de producten kan kopen wat jij nodig hebt.

Weet je niet zeker welke onderdelen je moet kiezen? Profiteer van professioneel advies over compressorservice, onze medewerkers helpen je bij het kiezen van de juiste onderdelen voor het compressormodel dat jij hebt. Stuur jouw vraag via het formulier in of neem direct contact met ons op. Contactgegevens zijn te vinden op de hoofdpagina van Airpress --->