Schroefcompressor kopen

De schroefcompressor is geschikt voor professionele werkzaamheden waarbij een constante aandrijving van lucht vereist is, zoals boerenbedrijven, spuiterijen of industriële bedrijven. De professionele compressoren staan bekend als stille, krachtige en trilvrije schroefcompressoren, maar ook om efficientie, betrouwbaarheid en eenvoudig te gebruiken.

Producten 1-36 van 140

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Robin Snoek, onze industriële persluchtsystemen en werkplaatinrichtingen expert ondersteunt jou graag met advies en een passende aanbieding voor jouw situatie. Je kunt Robin direct bereiken op +31 6 225 20 580 of een mail sturen naar rsnoek@airpress.nl

APS X serie

APS X compressoren onderscheiden zich van de andere schroefcompressoren op het gebied van het vernieuwde schroefblok. Dit schroefblok beschikt over een directe aandrijving, die betrouwbaarder en efficiënter is. Het vermogen van deze serie is te verkrijgen vanaf 7,5 pk tot en met 120 pk, vanaf 20 pk zijn er ook compressoren leverbaar met een twee-traps schroefblok. De APS X serie zijn leverbaar als losse unit, unit met drukvat en unit met drukvat en persluchtdroger. Het hangt van het type model af, maar er zijn twee verschillende besturingssystemen verkrijgbaar voor deze serie, namelijk de MAM-860 en de MAM-6080/6090.

Bekijk hier de APS-X schroefcompressoren.

APS Basic Serie

Compacte compressoren die eenvoudig te bedienen zijn dat zijn de APS Basic Serie modellen. De compressoren variëren van 3 tot 20 pk in een 8, 10 of 13 bar uitvoering. Deze serie is te verkrijgen als losse unit, unit met drukvat of unit met drukvat en persluchtdroger. De compressoren met drukvat zijn te krijgen in 200 of 500 liter. Daarbij komt dat de compressor ook gemakkelijk in onderhoud is. Vanaf 10 pk is de basic serie uitgerust met het ES99 besturingssysteem, waarbij alarmfuncties zichtbaar worden en je de by-pass functie kunt inschakelen voor energiebesparing.

Bekijk hier de APS-Basic schroefcompressoren.

APS D serie

De D-serie is voorzien van een olie-/luchtkoeler. Deze schroefcompressoren zijn te krijgen in losse unit en unit met tank + persluchtdroger met voor- en nafilter. De compressor is uitgerust met een ES 3000 besturingssysteem, waarmee je energie kunt besparen. Verder kun je met dit besturingssysteem de compressor bedienen en storingen aflezen.

Bekijk hier de APS-D schroefcompressoren.

APS DD en APS BD serie

De APS-DD en de APS-BD serie lijken veel op de APS-D en APS-B serie. Het grote verschil is dat deze compressoren direct aangedreven zijn, wat betekent een efficiëntere werking. Nog meer besparing vindt plaats door een temperatuur geschakelde koelventilator die alleen draait als het nodig is. Bepaalde schroefcompressoren zijn variabel in te stellen, wat betekent dat je de gewenste druk zelf kunt opbouwen. Deze compressoren zijn als unit, unit met drukvat + persluchtdroger (inclusief voorfilter en nafilter) en unit met persluchtdroger te verkrijgen. Verder is deze serie uitgerust met het ES 4000 Advanced besturingssysteem, die controles uitvoert, informatie levert over bijvoorbeeld afwijkingen, voorzien is van kleurendisplay en energiebesparend is.

Bekijk hier de APS-DD schroefcompressoren en de APS-BD schroefcompressoren.