Compressor Service & Repareren

24/7 Beschikbaarheid

Airpress ontzorgt in de volledige vraag naar perslucht. Wij leveren niet alleen compressoren, onze ervaren monteurs geven advies, denken met u mee, onderhouden uw installatie en staan voor spoedgevallen 24/7 klaar.

Is er een spoedgeval? Dan regelen we nog dezelfde dag een noodmachine of een nieuwe installatie.

Servicecontract

Heeft u al een servicecontract? Dan krijgt u op alle onderdelen die nodig zijn voor de compressor standaard 30% korting. Heeft u nog geen servicecontract? Dan kunt u eventueel ter plekke er één afsluiten. U profiteert dan direct van 30% korting op onderdelen, de noodmachine is dan wel tegen betaling.

Flexibel

Onze planning wordt pas in de namiddag definitief vastgesteld voor de volgende dag en in de planning houden we altijd ruimte voor spoedgevallen. Hierdoor is ons serviceteam erg flexibel en lukt het ons om de meeste storingen nog dezelfde dag op te lossen!

Het uitgangspunt is om u zo snel mogelijk van perslucht te voorzien.

Om dit doel te bereiken zal onze monteur in overleg met u besluiten of de compressor gelijk gerepareerd wordt of dat er een noodmachine wordt geplaatst.

Voltage door de bedrading controleren

Betrek ons bij uw organisatie, dan heeft u altijd een verantwoordelijke voor uw perslucht. Wij denken met u mee in de vorm van service, reparatie, maar ook voor wat betreft energiebesparing, de efficiëntie en de kwaliteit van uw perslucht.

De voordelen van een servicecontract zijn:

  1. Langere levensduur - Bij periodiek onderhoud blijft de compressor voor langere tijd van goede kwaliteit.
  2. Extra garantie - Bij gebruik van het servicecontract wordt de garantie met 2 jaar verlengd naar 3 jaar of 10.000 uren.
  3. Besparing op onderdelen - Bij gebruik van een servicecontract krijgt u 30% korting op alle onderdelen die gebruikt worden.
  4. 24/7 Beschikbaar - Ook buiten kantooruren staan onze monteurs voor u klaar om eventuele oplossingen te bieden.
  5. Kennis - De meeste monteurs werken een aantal jaren voor Airpress en kunnen goed inschatten wat het probleem kan zijn.
  6. Noodmachine - Er staan verschillende noodmachines klaar om u direct weer van perslucht te voorzien.
  7. Extra kosten besparing - Geen voorrijkosten, geen huur voor eventuele noodmachine, geen weekend- of avond tarief.
  8. Ontzorgen - Verklein het risico op uitval, verlaag de kosten en krijg meer zekerheid door periodiek onderhoud te laten plegen.
  9. Besparingen - Door regelmatig onderhoud voorkomt u over het algemeen grote, moeilijk te repareren storingen.

Maak een afspraak

Direct contact met de service afdeling.
Profiteer nu van een service contract met 30% korting op de onderdelen!

Uw e-mail wordt direct doorgestuurd naar onze service afdeling, zij nemen contact met u op, bespreken de situatie en wanneer nodig maken ze een afspraak met u zodat we u op locatie kunnen ondersteunen.

U kunt ons ook direct bellen tussen 08.00-12.15u en 13.15-17.00u, gebruik dan dit telefoonnummer: +31 (0)58 - 2 846 846. Vaak hebben we dan alsnog de informatie nodig in dit formulier.

Compressor monteur onderweg

Schroefcompressor repareren

Zuigercompressor repareren

Installatie van persluchtonderdelen