12 volt compressor kopen

De 12v compressor is een compressor die geschikt is in situaties wanneer er geen 230V voorziening in de buurt aanwezig is. Deze compressoren kunnen op een 12 volt accu aangesloten worden.


Meer lezen...

12 volt compressoren zijn olievrije compressoren die je overal mee naartoe kan nemen. Neem bijvoorbeeld deze 12 volt compressor die ideaal geschikt is als autobanden compressor. Maar is ook toepasbaar om voetballen en luchtbedden mee op te pompen. Deze compacte compressor kan gemakkelijk meegenomen worden in de kofferbak.


Het grote voordeel aan de 12 volt compressor is dat het werkt op een 12 volt accu en daarmee op plaatsen kan komen waar geen 230 volt voorzieningen zijn. Stel dat je met een servicewagen onderweg bent en je hebt voor de lichte klus lucht nodig, dan is de draagbare LMO 3-190 een goede optie. Deze 12v compressor met tank is geschikt voor kleine pneumatische werkzaamheden als pompen, verfspuiten en licht pneumatisch gereedschap.


De 12 volt compressor wordt op de accu of sigarettenaansteker (alleen 12V30) van de auto aangesloten. Bij de accu wordt dit gedaan door startkabels of vaste bekabeling. Je kunt eventueel de 12V compressor aansluiten op de accu van de auto, maar dan moet je rekening houden met de capaciteit van de accu en hoelang de compressor gebruikt gaat worden. Mocht je de 12V compressor aansluiten op de accu van de auto, moet je er goed omdenken dat je de accu niet leegtrekt. Een andere optie is dat de 12 volt compressor op een losse 12 volt batterij wordt aangesloten.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Mini Olievrij Compressor 12V 7 bar 27 l/min
    Mini Olievrij Compressor 12V 7 bar 27 l/min 36950
    € 36,05 € 43,62

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren