APZ Geluidgedempte Serie

De APZ geluidgedempte compressor heeft een speciaal ontworpen kast waardoor de compressor zeer stil is en zeer geschikt is voor plaatsen waar veel geluid niet gewenst is, bijvoorbeeld bij het kantoor. De compressor voldoet volgens de ARBO-normen, waardoor je in de directe nabijheid mag werken.

Laat ons je helpen, wat wil je met de compressor gaan doen?

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zeer stille professionele APZ compressor

De APZ geluidgedempte compressor is een professionele fluisterstille compressor serie met een Chinook pomp, waardoor deze geschikt is voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld de werkplaats. De Chinook pomp is een professionele compressorpomp die in de EU geproduceerd wordt en ook gebruikt wordt in andere professionele compressoren van Airpress.

Het is een stille compressor van 10 bar die door de speciale ontworpen kast met geluidsisolatie zeer stil is en op plaatsen geplaatst kan worden waar veel geluid niet gewenst is, bijvoorbeeld wanneer het kantoor zich naast de werkplaats bevindt. De APZ modellen voldoen aan de ARBO-normen en dit betekent dat je dicht bij de low noise compressor mag werken. APZ geluidgedemte compressor biedt het gemak van een zuigercompressor met het lage geluidsniveau van een schroefcompressor.

Stille APZ compressor kopen?

Bestel de APZ compressor online. Advies nodig over een APZ geluidgedempte compressor? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of deskundig advies, wij zijn telefonisch bereikbaar via 058 284 6846 of stuur een e-mail naar info@airpress.nl.