Pneumatische combi tackers

Ben jij op zoek naar een tacker waarmee je zowel nieten als brads kan tacken, zodat je niet twee machines nodig hebt? Wil je als meubelmaker, dakzetter of doe-het-zelver werken met professionele apparatuur? Kies dan voor de Airpress combi tacker op perslucht!

Pneumatische combi tackers zijn gemaakt om zowel brads als nietjes te schieten in het materiaal. Op deze manier schaf je één pneumatische tacker aan voor al jouw werkzaamheden! Professionals en doe-het-zelvers erkennen al jaren deze machines om hun duurzaamheid, veelzijdigheid, efficiëntie en kracht. Ben je meubelmaker, dakbedekker of werk je in de bouw, met de veelzijdige combi tacker van Airpress kan je diverse werkzaamheden uitvoeren!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ontdek de veelzijdigheid van de Airpress combi tacker

De pneumatische combi tacker is een veelzijdig en handige machine wanneer je veel moet wisselen tussen brads en nieten. Door de indrukwekkende functionaliteit, veelzijdigheid en technische eigenschappen zijn deze combi tackers multi-inzetbaar. De machines worden niet alleen gebruikt bij het bekleden van stoelen of het maken van kisten, maar ook in de bouw, werkplaatsen en door doe-het-zelvers.

Wat het tempo of type werk het ook maar is, wat belangrijk is dat iedereen zijn werk goed en comfortabel kan uitvoeren. Het maakt niet uit of je nu een korte of lange werkcyclus hebt, lage of hoge intensiteit, met de keuze van een combi tacker van Airpress maak jij jouw werk eenvoudiger!

Moet je vaak wisselen met nieten en brads tijdens de werkzaamheid en heb je geen tijd te verliezen? Kies dan voor de Airpress combi tacker en ontdek het gemak!

Airpresss pneumatische combi tacker 2 in 1

Ontdek de krachtige motorloze combi tackers van Airpress

Doordat er geen elektrische motor aanwezig is in de combi tacker, is deze zeer compact gebouwd en licht van gewicht wat de werkzaamheden bevorderen. Door het gewicht raak je minder snel vermoeid, waardoor het gemakkelijker is om langer door te werken met de klus. Bovendien is het ook handig dat de krachtige combi tacker licht van gewicht is wanneer je het dak op moet om latten te nieten/spijkeren.

De combi tacker is te gebruiken voor diverse doeleinden, met de nieten kan je bijvoorbeeld een stoel voorzien van nieuwe stof en met brads kan je deurlijsten in elkaar zetten. In ons assortiment vind je twee soorten combi tacker, namelijk 2-in-1 en 3-in-1. Afhankelijk van de tacker passen er minibrads, brads of nieten in het magazijn. Door het ontwerp zijn de (mini)brads en nieten zeer eenvoudig te herladen, zodat je weer snel verder kan met klussen.

Met de combi tacker van Airpress werk je veilig!

Ongelukken op de werkvloer, bouwplaats of bij je thuis wil je natuurlijk voorkomen. Hoe groter het project, des te meer risico je kan lopen. Veiligheid vinden wij zeer belangrijk, daarom worden Airpress combi trackers tijdens het productieproces continu gecontroleerd en eventueel aangepast om jouw maximale veiligheid te bieden. Onze tackers zijn voorzien van diverse veiligheidsmechanismen.

De machines worden standaard uitgevoerd met een neusbeveiliging, waardoor de tacker beveiligd is en nooit zomaar spontaan aan kan gaan wanneer je de trigger in drukt. Wanneer je de neus drukt op het materiaal, wordt de trigger geactiveerd en kan je de nieten of brads pas in het materiaal schieten. Zo voorkom je ongelukken op de werkvloer.

Vermoeidheid dien je te voorkomen op de werkvloer, dit ligt niet alleen aan jezelf, maar ook aan de apparatuur waarmee je werkt. De combi tackers zijn ergonomisch ontworpen om lang werken achter elkaar mogelijk te maken. Zo is de handgreep nauwkeurig uitgebalanceerd en voorzien van rubber, waardoor je veilig en langer achter elkaar kan werken.

Doordat er geen elektrische motor of accu aanwezig is in de machine, voorkom je bijvoorbeeld ontploffingsgevaar of oververhitting. De machines werken op luchtdruk, waardoor de tacker nooit oververhit raakt..

Ander voordeel is dat je met de machine in ruimtes kan werken waar het bijzonder vochtig is, risico is op brand of explosiegevaar en dat je ook buiten in de regen kan werken. Ideaal dus wanneer je in de bouw werkt en elke dag buiten bent, want dan kan je gewoon doorgaan in de regen zonder dat de machine ermee ophoudt. Wanneer je een Airpress combi tacker koopt, koop je een krachtige en betrouwbare machine!.

Compleet pakket - direct aan de slag met de combi tacker

Al onze combi tackers worden geleverd in een handige koffer met accessoires, wat onder andere kan bestaan uit nieten, brads, een veiligheidsbril en inbussleutels. Wat handig hieraan is dat je meteen kan beginnen met klussen! En tegelijk zijn de tackers dan ook goed beschermd wanneer je ze onderweg meeneemt naar de klus.