Pneumatische Combi Tackers

Pneumatische combi tacker is gemaakt om zowel brads als nietjes te schieten in het materiaal. Zo hoef jij maar één apparaat aan te schaffen voor jouw tackerwerk. De Airpress combi tacker is geschikt voor de doe-het-zelver, in werkplaatsen of voor de professional. De combi tacker is te gebruiken voor diverse doeleinden, met de nietjes bijvoorbeeld voor bekleding op een stoel te doen en brads bijvoorbeeld om een schutting in elkaar te zetten.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Eigenschappen combi tacker

De combi tacker lucht is een handig apparaat. Door het speciaal ontworpen magazijn kunnen er zowel, is afhankelijk van de machine, minibrads, brads als nieten in. Er is geen motor gemonteert en dit resulteert in een lichtgewicht machine. Wanneer je lang achter elkaar klust, is het ook fijn om een machine te hebben die licht in de hand ligt. De combi tacker werkt op de perslucht die uit de compressor en/of perluchtsysteem komt. Boven op is een knop te vinden waarmee je de luchtontlasting instelt van de machine.

Om de perslucht goed te geleiden, ook met koud weer, is de Airpress combi tacker voorzien van rubber. Dit rubber heeft een dubbele functie, want de pneumatische tacker ligt ook nog eens prettig in de hand. Met de neusbeveiliging wordt het materiaal beschermd waar in geschoten gaat worden.

Werkzaamheden pneumatische combi tacker

Met de pneumatische combi tacker kun je de werkzaamheden doen die een pneumatische tackers en spijkerpistolen ook doen. Denk hierbij deurlijsten in elkaar zetten, isoleren, meubels bekleden en glaslatten maken. De pneumatische combi tacker is uiterst geschikt voor de professional, doe-het-zelver en hobbyklusser. Deze machines zijn in te zetten in bijvoorbeeld de bouw en werkplaatsen.

Minibrads, brads en nieten

Om de juiste nietjes, minibrads en brads te kiezen, moet je eerst goed kijken wat er past in de combi tacker. In alle machines passen minibrads t/m 50 mm en nieten type 90 tot 40 mm. Alleen in de Pneumatische Combi Tacker 3-in-1 passen nog brads met een lengte van tussen de 20 en 50 mm.

Onderhoud van de combi tacker

Er zijn twee belangrijke dingen waar je om moet denken bij de pneumatische combi tacker. Wanneer je begint met klussen en de slang aansluit op de machine, moet je altijd even controleren of de luchtingang schoon is. Met pneumatisch gereedschaps olie smeer je de lucht combi tacker in, doe twee theelepels in de luchtinlaat bij elke keer gebruik. Deze olie zorgt ervoor dat de machine goed gesmeerd wordt van binnen. Een perluchtsysteem met olievernevelaar zorgt voor automatische smering van de pneumatische combi tacker. Door de olie heeft de machine een langere levensduur.

Pneumatische combi tacker kopen?

Heb je een Airpress combi tacker gevonden die helemaal bij jouw past? De pneumatische combi tacker kun je eenvoudig bestellen via de webshop. Bestel je voor 16:00, dan wordt het product dezelfde dag nog verstuurd. De bestelling wordt gratis verzonden wanneer de orderwaarde boven de €50,- is. Vragen over een product kun je doen via de mail of telefonisch. Onze locaties beschikken namelijk niet over een balie of schowroom.

Neem gerust contact op voor deskundig advies. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 058 284 6846 of een e-mail te sturen naar info@airpress.nl. Onze deskundige en ervaren medewerkers geven je graag advies waar je mee verder kunt.