• Gratis verzending vanaf € 100,- incl. BTW
  • Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden
  • Snelle service
  • Meer dan 60 jaar ervaring

Persluchtinstallatie

Wij kunnen uw persluchtinstallatie in zijn geheel ontwerpen en/of vernieuwen, de compressor, leidingen, koppelingen, afnamepunten maar ook het gereedschap kan allemaal van Airpress zijn, alles perfect op elkaar afgestemd, maar we kunnen ook uw bestaande persluchtsysteem onderhouden en efficiënter maken!

10 Jaar garantie

Persoonlijk advies

Compleet assortiment

Gemakkelijk uit te breiden

Volledige documentatie

Bestand tegen trillingen


Persluchtinstallatie voorbeeld van Airpress

Persluchtconditionering heeft een grote invloed op de kwaliteit van uw perslucht. Water- en olie delen in de perslucht beïnvloeden de levensduur van uw apparatuur en de juiste persluchtinstallatie kan er voor zorgen dat uw investering meer waard wordt. Een goed ontwerp van een juist persluchtsysteem met de juiste luchtdoorlaat en geconditioneerde perslucht is hierbij onmisbaar.

Iedere lekkage in een persluchtsysteem betekend drukverlies en brengt onnodige kosten met zich mee, zelfs de kleinste lekkages kunnen hoge kosten veroorzaken.

Airpress is niet alleen gespecialiseerd in zuigercompressoren en schroefcompressoren, ook persluchtleidingsysteem kunt u bij ons terecht. Ons aluminium leidingsysteem is leverbaar met een diameter vanaf 20 mm en zelf te installeren of door ons te laten uitvoeren. Wij maken een berekening en analyseren welke diameter geschikt is voor u vanaf de compressor tot aan de afnamepunten, inclusief haspels en snelkoppelingen. Een goed leidingsysteem voorkomt onnodig drukverlies en kan ook altijd uitgebreid worden.

Laat u goed adviseren door onze industriële persluchtinstallatie en werkplaatsinrichtingen expert Robin Snoek. Hij ondersteund u graag met advies en een passende aanbieding voor uw situatie. U kunt hem direct bereiken op 06 225 20 580 of een mail sturen naar rsnoek@airpress.nl.

Wat is het installatieproces van uw persluchtinstallatie?

Contact

U kunt met ons contact opnemen, of via het formulier uw gegevens achter laten, wij bellen u dan snel.

Onderzoek

Voor een passende offerte bij uw situatie is het belangrijk om te weten wat u nodig heeft.

Offerte

Zodra de offerte duidelijk en naar wens is wordt hij ondertekend en plannen we de werkzaamheden in.

Werkzaamheden

Ons professionele team van installateurs installeert op uw locatie de complete persluchtinstallatie.

loader
Bezig met laden...

Persoonlijk advies!

Ontvang persoonlijk advies voor uw situatie en, als u wilt, ook de specifieke kosten. Volledig vrijblijvend!


Onderdelen van de persluchtinstallatie

Compressor

Moderne schroefcompressoren met een innovatieve directe aandrijving verkrijgbaar van 5,5 - 132 kW. Wij bieden compressoren met vaste en variabele snelheid in vrijstaande versies en gemonteerd op de tank en met een geïntegreerde koeldroger. We bieden complete compressorinstallaties en die zijn uitgerust met filtratie, ventilatie en warmte-terugwinkanalen zijn enkele extra opties.

Drukvat

Een breed assortiment drukvaten/persluchtketels in uitvoeringen van 11 tot 16 bar. Al onze drukvaten hebben CE-certificaten. Wij bieden verticale, horizontale, gegalvaniseerde en verzinkte tanks, evenals complete uitrusting en documenten voor registratie in UDT.

Adsorptiedroger

Airpress biedt kant-en-klare filtersets voor speciale toepassingen. Het voorfilter verwijderen deeltjes en olienevel uit de lucht, het droge membraan bereikt een drukdauwpunt bij -40 ° C, waardoor vocht effectief wordt verwijderd. Het stoffilter zorgt dat de droge lucht ook schoon blijft. Eventueel kan een actieve kool eindfilter de resterende oliedampen verwijderen.

Condensaatreinigers

Pro-ecologische installatie vereist het gebruik van afscheiders die oliedeeltjes en metaaldeeltjes goed scheiden. De ACR-serie scheidt olie van condensaatwater in twee fasen door middel van twee filterpatronen: polypropyleenvezel en afzettingen van actieve kool.

Persluchtleiding

Een aluminium Airpress-systeem met een laag drukverval voor persluchttransmissie. Lichte pijpleidingen die zelfs op kwetsbare materialen kunnen worden geïnstalleerd. Eenvoudige systeemaanpassing en uitbreidingen zijn altijd mogelijk en daar kan ook op voorhand al rekening mee worden gehouden voor in de toekomst.

Luchtkoppelingen

De Airpress luchtkoppelingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden wat betreft techniek tot het uiterste gedreven. Door gebruik te maken van extra ringen om de luchtkoppelingen te klemmen aan de buis is de installatie, ondanks de kwaliteit en professionaliteit heel gemakkelijk zelf te monteren. De luchtkoppelingen hebben een betere luchtdichtheid dan de meeste alternatieven, maar belemmeren in geen opzicht de doorstroom van lucht in bijvoorbeeld de bochten of T-stukken.

loader
Bezig met laden...

Persoonlijk advies!

Ontvang persoonlijk advies voor uw situatie en, als u wilt, ook de specifieke kosten. Volledig vrijblijvend!Laat u goed adviseren door onze industriële persluchtinstallatie en werkplaatsinrichtingen expert Robin Snoek. Hij ondersteunt u graag met advies en een passende aanbieding voor uw situatie. U kunt hem direct bereiken op 06 225 20 580 of een mail sturen naar rsnoek@airpress.nl.

Michel van Ravenswaaij over de voedingsmiddelenindustrie.

Robin Snoek over de persluchtinstallaties en systemen.

Michel van Ravenswaaij over de persluchtinstallatie van Emsflower in Duitsland.