• heroicons/outline/check Gratis verzending vanaf € 100,- incl. BTW
  • heroicons/outline/check Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden
  • heroicons/outline/check Snelle service
  • heroicons/outline/check Meer dan 60 jaar ervaring

Compressor olie kopen

Compressor olie is belangrijk om jouw apparaten in topconditie te houden. Net als bij een auto moet ook de olie in bijvoorbeeld de zuigercompressor minimaal 1x per jaar vervangen worden. Zonder olie loopt hij niet zo soepel als je zou willen. Wij van Airpress verkopen verschillende soorten olie. Zo is er speciale schroefcompressor olie voor de schroefcompressor, zuigercompressor, pneumatisch gereedschaps-olie en de generator olie. Bekijk de verschillende oliën in ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Meer weten, of weet je niet welke olie je moet bestellen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

sort-descending
  • heroicons/outline/check Bestellingen worden binnen 3 werkdagen bezorgd
  • heroicons/outline/check Snelle service
  • heroicons/outline/check Klantbeoordeling 9.2/10
  • heroicons/outline/check 5% nieuwsbriefkorting
Olie voor pneumatisch gereedschap 100 ml
Normale prijs -15% € 2,31
Speciale prijs € 1,96 € 2,37
Schroefcompressor olie 1 l foodgrade
Normale prijs -14% € 30,70
Speciale prijs € 26,10 € 31,58
Pneumatisch gereedschapsolie 0.5 l
Normale prijs -15% € 2,80
Speciale prijs € 2,38 € 2,88
Schroefcompressor olie 5 l
Normale prijs -15% € 45,77
Speciale prijs € 38,90 € 47,07
Hydraulische olie 1 l
€ 7,43 € 8,99
Zuigercompressor olie 0.5 l
€ 4,21 € 5,09
Schroefcompressor olie 5 l Fluidtech
€ 60,42 € 73,11
Schroefcompressor olie 5 l foodgrade
€ 154,58 € 187,04
Zuigercompressor olie 1 l foodgrade
€ 32,29 € 39,07
Zuigercompressor olie 1 l
€ 8,58 € 10,38
Generator olie 1 l
€ 7,11 € 8,60

11 producten

Compressor olie

Compressor olie van Airpress zorgt ervoor dat de motor niet alleen gesmeerd, maar ook meteen gekoeld wordt. Dit maakt dat deze olie zo ontzettend belangrijk is. De compressor wordt in de fabriek al met olie gesmeerd, maar de olie moet ieder jaar vervangen worden. Of wanneer de bedrijfsuren die in de handleiding vermeld staan, al gemaakt zijn.

Zonder de compressorolie loopt een compressor minder goed en bestaat de kans op schade. Laat staan wanneer hij in zware condities werkt zoals in een werkplaats. Dankzij de olie wordt de compressor direct beschermd en wordt de kwaliteit van de machine behouden.

Olie van een compressor vervangen

Maar hoe vervang je compressor olie? Het vervangen ervan is niet heel erg moeilijk. Eerst laat je de compressor even draaien, waardoor de olie warm wordt. Op deze manier stroomt het beter uit het oliereservoir. Vervolgens zet je de compressor uit en haal je de stekker uit het stopcontact. Wel zo veilig, natuurlijk. Daarna haal je de olieplug er uit en draai je ook de aftapplug los.

Vang de compressorolie op in een bak. Is de carter leeg? Dan draai je de aftapplug er in en giet je de carter weer vol met verse compressorolie. Let er hierbij op dat je nooit over het maximum gaat en peil de hoogte van de olie voortdurend. Klaar? Stop de olieplug er weer in. Meer informatie over olievervangen vind je op de blog "Hoe onderhoud ik een compressor?".

Bestel de compressor olie naar wens

Bekijk de verschillende soorten compressor olie uit het aanbod van Airpress en bestel de compressorolie naar wens. Wanneer de orderwaarde van je bestelling meer dan €50-, bedraagt wordt je bestelling geheel gratis verzonden. Weet je niet goed welke olie je moet bestellen voor welke compressor? Dat is geen probleem, we helpen je graag verder. Onze locaties beschikken niet over een balie of showroom. Daarom raden we je aan om contact met ons op te nemen voor deskundig advies over compressorolie. Bel gerust naar of stuur een e-mail naar info@airpress.nl.