• heroicons/outline/check Gratis verzending vanaf € 100,- incl. BTW
  • heroicons/outline/check Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden
  • heroicons/outline/check Snelle service
  • heroicons/outline/check Meer dan 60 jaar ervaring

Luchtgereedschap - Kracht op Lucht


Airpress luchtgereedschap

Jouw behoeften - onze doelen

Als ervaren fabrikant van complete persluchtsystemen volgen wij al jaren de ontwikkelingen van het luchtgereedschap op de voet in zowel binnen- als buitenland. De industrie veranderd voortdurend doordat er steeds meer oplossingen en een grotere groep gebruikers bijgekomen zijn op het gebied van de pneumatiek. Door deze veranderingen ontstaan nieuwe uitdagingen om te blijven voldoen aan de behoefte van de eindgebruiker. De markt van het pneumatisch gereedschap wordt steeds populairder in de industrie, maar ook bij de doe-het-zelvers.

Luchtgereedschap - perslucht in jouw handen!

Tegenwoordig is perslucht voor diverse toepassingen te gebruiken. Daarom doen wij er alles aan dat onze klanten het maximale uit hun product kunnen halen, ongeacht de specialisatie, classificatie en ervaring. Het veelzijdige assortiment aan luchtgereedschap geeft jouw het perslucht in de hand! Gebruik Airpress gereedschap zoals jij het wilt, ontworpen om het werk lichter en veiliger te maken!

Luchtgereedschap kopen dat voldoet aan jouw verwachtingen

Doordat wij al jaren compressor luchtgereedschap van industriële klasse produceren voor professionele gebruikers met hoge verwachtingen hebben we geleerd dat kwaliteit voorop staat. We verbeteren onze producten waar het nodig is om aan deze behoeften te blijven voldoen.

Door te investeren in nieuwe technologieën zijn we erin geslaagd om dezelfde kwaliteit te handhaven en ook pneumatisch gereedschap te ontwikkelen voor niet professionele gebruikers.

Hobbyisten, doe-het-zelvers en professionele gebruikers waarderen onze gereedschappen door het comfort en dat je er veilig mee kan werken, maar ook de efficiëntie en de lange levensduur. Dit zijn belangrijke basiskenmerken die de superioriteit van luchtgereedschap laten zien ten opzichte van het elektrische gereedschappen.

Professioneel Airpress luchtgereedschap - solide constructie en composiet behuizing

Werk efficiënt

De solide bouw en het hoogwaardige materiaal dat gebruikt wordt in het productieproces, maken het pneumatische gereedschap van Airpress extreem duurzaam.

Daarbij is het bestand tegen mechanische schade, wat kan gebeuren bij verschillende type werkzaamheden.

Ben je op zoek naar accessoires voor veeleisende toepassingen of voor in je eigen garage? Wanneer je kiest voor een Airpress product heb je gegarandeerd een veilige en duurzame investering gedaan die je zelfs in de meest moeilijke situaties niet zal teleurstellen.

Airpress pneumatisch gereedschap - garantie voor volledige werkveiligheid

Werk veilig

Onze productieprocessen staan onder constante controle van experts die de kwaliteit van onze pneumatische gereedschappen bewaken en ervoor zorgen dat de Europese normen volledig nageleefd worden, waaronder:

  • ISO 11148-6: 2012 norm met betrekking tot veiligheid;
  • ISO 12100: 2010 norm met betrekking tot het trillingsniveau;
  • ISO 28927-2: 2009 norm met betrekking tot geluidsniveau;
  • ISO 15744: 2002 norm met betrekking tot risicobeoordeling en risicovermindering.

Al onze luchtgereedschappen zullen, voordat de klant het product ontvangt, kwaliteits-, prestatie- en veiligheidstests ondergaan. Vertrouw op de professionals en ga goed te werk met veilige en betrouwbare pneumatische gereedschappen!

Ergonomische Airpress-luchtgereedschappen met antisliphandgrepen

Werk comfortabel

Aangezien wij de werkzaamheden met pneumatisch gereedschap goed kennen, hechten we veel waarde aan de ergonomie tijdens het ontwerpproces.

Hierbij denken wij om de gezondheid en het comfort van de eindgebruiker, want de gereedschappen zijn licht, compact, handig en perfect uitgebalanceerd zodat vermoeidheid van de gebruiker tot een minimum beperkt wordt.

Veiligheid wordt verhoogd door het gereduceerde trillings- en geluidsniveau en de antisliphandgrepen. Geniet van comfortabel en stressvrij werken zonder beperkingen!

Professionele perslucht gereedschappen voor iedereen!

Wil jij luchtgereedschap kopen? Bij Airpress geloven wij dat iedereen het beste verdient. Of je nu een grote fabriek, klein bouwbedrijf, autogarage, eenmanszaak of een doe-het-zelver bent, we willen dat iedereen deel uitmaakt van het succes. We doen er alles aan om iedereen een professional te laten voelen met het Airpress luchtgereedschap!

Bekijk ons aanbod aan luchtgereedschap online en til het werken met perslucht naar een hoger niveau!

Deze sterke en efficiënte pneumatische slijpers zijn ontworpen voor de werkplaats, bouw-, klus en renovatiewerkzaamheden voor zowel de professional als de hobbyist. In onze webshop vind je diverse pneumatische slijpers die geschikt zijn voor verschillende werkzaamheden en voor diverse soorten en maten oppervlakten.


Pneumatische haakse slijpers

De pneumatische haakse slijpers zijn ontworpen voor geavanceerde slijpwerkzaamheden, bijvoorbeeld het slijpen van hard materiaal (bijvoorbeeld staal). Alle slijpers zijn uitgerust met een beschermkap die voorkomt dat vonken en vijlsel in het rond vliegen. Onze slijpmachines zijn verkrijgbaar van 640 tot 1050 watt en in toerental van 12.000 tot wel 20.000 RPM. De slijpers zijn ontworpen voor werk op grote oppervlakken, maar zijn ook geschikt voor kleinere oppervlakken.

Pneumatische Haakse Slijper 125 mm 1/2" 1044 l/min
Normale prijs -30% € 266,79
Speciale prijs € 186,75 € 225,97
Haakse slijper 125 mm 1/4" 1134 l/min
€ 244,16 € 295,43
Bekijk details
Haakse Slijper voor plaatwerk 75 mm 3" 240 l/min
€ 81,21 € 98,26

Pneumatische excentrische schuurmachines

Voor het egaliseren en slijpen van grote oppervlakken, raden wij pneumatische excentrische schuurmachines aan. Deze zeer handige schuurmachine is voornamelijk bedoeld voor het reinigen van oppervlakken voordat je gaat schilderen, lakken of polijsten. Alle schuurmachines zijn zo gebouwd dat het niveau van de trillingen wordt gereduceerd, zodat de gebruiker veel minder last heeft van vermoeidheid wanneer je de machine langdurig achterelkaar gebruikt. Deze professionele schuurmachines hebben een toerental van 11.000 tot 12.000 RPM.

Pneumatische schuurmachine excentrisch 150 mm 1/4" 228 l/min
Normale prijs -29% € 207,55
Speciale prijs € 145,29 € 175,80
Bekijk details

Klik hier voor meer informatie over de pneumatische slijpers...

Airpress pneumatische gereedschap - excentrische schuurmachine

Pneumatische Stiftslijpers

Voor nauwkeurige bewerking van hout, steen of diverse metalen raden wij de pneumatische stiftslijper aan. Dit gereedschap is ontworpen voor voorwerk en afwerking, vooral voor kleine onderdelen en details. Deze compacte en handige machine geeft je meer bewegingsvrijheid en je kan preciezer werken dan met andere soorten slijpmachines.

Dankzij het ergonomische ontwerp is de slijper perfect voor slijpen, ontbramen en graveren, maar ook voor het reinigen en polijsten van kleine, moeilijk bereikbare oppervlakken. In ons assortiment vind je korte en lange rechte stiftslijpers met een toerental van 20.000 tot 25.000 RPM.

Stiftslijper 6 mm 1/4" 342 l/min
€ 92,38 € 111,78
Stiftslijper 6 mm 1/4" 113 l/min
€ 93,48 € 113,11
Mini stiftslijper 6 mm 1/4" 312 l/min
€ 67,49 € 81,66
Bekijk details

Maak je pakket compleet met slijpstenen/slijpstiften en slijpschijven

Slijpstiften in koffer
€ 17,75 € 21,48
Doorslijpschijf tbv 45433
€ 2,80 € 3,39

Betrouwbaar en zeer handig pneumatisch gereedschap voor professioneel trimmen, snijden of zagen van objecten. Nadat het juiste zaagblad gekozen is kan je diverse materialen bewerken, zoals metaal, hout, vezelcementplaten, kunststoffen of laminaat. Door het ergonomische en extreem slanke ontwerp kan je eenvoudig rechte lijnen, in verschillende hoeken en op moeilijk bereikbare plaatsen zagen.

Deze reciprozagen worden niet alleen gebruikt bij constructie-, montage-, en installatiewerkzaamheden, maar ook bij het tuinieren, diverse ambachten en handwerk van diverse niveaus. Door het grote aantal bewegingen van het zaagblad per minuut werk je gegarandeerd efficiënt en zorgt dit voor soepele en zeer nauwkeurige zaagsneden. Op deze pagina vind je de bijbehorende reciprozaagbladen


Klik hier voor meer informatie over de pneumatische reciprozaag....

Reciprozaag - Airpress pneumatische gereedschap
Zandstralers - Professionele Airpress zandstralers

Zandstralers zijn solide apparaten en zijn onmisbaar als uitrusting voor elke professionele carrosserie- en spuiterij, maar ook voor de mechanische- of autowerkplaatsen. Airpress biedt een breed scala aan efficiënte en handige producten voor het reinigen en vormgeven van oppervlakken met behulp van perslucht en zandstralen.

Je kan kiezen voor professionele zandstralers met een drukvat van 37,5 l en 70 l (niet alleen bedoeld voor zandstralen, maar ook voor glasstralen of sodastralen). Ook zijn er verschillende soorten zandstraalpistolen, met een drukvat of alleen met een zuigslang.

Met Airpress zandstralers verwijder je effectief roest, resten van oude verf, lak en andere hardnekkige verontreinigingen op oppervlakken zoals hout, steen, metaal en glas. Deze zandstralers worden niet alleen gebruikt in de auto-industrie, maar ook door doe-het-zelvers en bij boerderijen. En zelfs in kunstateliers, waar het gebruikt word voor het glazuren van glas. In deze rubriek vindt u ook andere zandstraalaccessoires, zoals straalnozzles en straalgrit.

Zandstraalpistool 75 l
€ 229,19 € 277,32
Zandstraalpistool 37.5 l
€ 182,13 € 220,38


Klik hier voor meer informatie over de zandstralers...

Professionele apparatuur voor montage en onmisbaar voor de auto-, mechanisatie-, vulkanisatiebedrijven en werkplaatsen. Pneumatische slagmoersleutels zijn duurzaam en bestand tegen overbelasting, vocht en zware omstandigheden. Slagmoersleutels zijn storingsvrij en uiterst gebruiksvriendelijk, waardoor deze ook uiterst geschikt zijn voor thuisgebruik.

Afhankelijk van het model zijn slagmoersleutels met een Jumbo-, Twin Hammer- of Twin Hammer Clutch mechanisme uitgerust. Hierdoor kan je het juiste gereedschap kiezen dat past bij de soort en duur van de klus.

Wij bieden een ruime keuze aan slagmoersleutels aan. Modellen met een korte of lange as, slagratels en modellen met een insteeknippel. De beschikbare modellen kunnen een koppel halen tussen 624 tot 4.150 Nm en toerentallen van 3.500 tot 12.000 RPM. Composietbehuizing, ergonomische antisliphandgrepen en geluiddempers zorgen voor maximaal werkcomfort. Het aanbod bevat ook impactmoerdoppensets.

Pneumatische slagmoetsleutels - de beste slagmoersleutel van Airpress
Pneumatische Slagmoersleutel 1800 Nm 1/2" +/- 225 l/min inclusief 6 doppen
€ 198,70 € 240,43
Pneumatische Slagmoersleutel 949 Nm 1/2" +/- 225 l/min met Insteeknippel
€ 160,21 € 193,85
Pneumatische slagmoersleutel 4150 Nm 1" 282 l/min lichtgewicht met lange as
€ 593,00 € 717,53
Pneumatische Slagmoersleutel 3051 Nm 3/4" +/- 400 l/min met insteeknippel
€ 420,85 € 509,23
Pneumatische Slagmoersleutel 1800 Nm 1/2" +/- 225 l/min met insteeknippel
€ 200,15 € 242,18
Pneumatische slagmoersleutel 624 Nm 1/2" +/- 225 l/min met insteeknippel
€ 170,16 € 205,89


Klik hier voor meer informatie over de pneumatische slagmoersleutels...

Airpress pneumatische slagratels - pneumatisch gereedschap

Pneumatische slagratel

Pneumatische slagratels met het Pin Clutch Impact mechanisme zijn handige gereedschappen voor diverse werkzaamheden voor montage en demontage op moeilijk bereikbare plaatsen. De Airpress pneumatische slagratel heeft een spindel van gehard staal van de hoogste kwaliteit, wat duurzaamheid en sterkte garandeert.

De compacte lichtgewicht slagratels hebben ondanks het slanke ontwerp een krachtige koppel. Vooral bedoeld voor korte en lichte montage- en servicewerkzaamheden. Voor werk met een grote belasting raden wij aan om een geavanceerde pneumatische slagmoersleutel te kiezen die ontworpen zijn voor zwaardere en langere werkcycli.

Nitownica pneumatyczna do nitów zrywalnych - profesjonalne narzędzia pneumatyczne Airpress

Pneumatische popnageltangen

Professionele persluchtgereedschap dat is ontworpen voor gespecialiseerde toepassingen in verschillende industrieën, maar ook zeer geschikt zijn voor de niet professionele gebruiker. Perfect uitgebalanceerd en voorzien van diverse mogelijkheden, wordt maximaal comfort en veilig gebruik gegarandeerd. Door het design wordt de werklast verlicht en kan je ook gemakkelijk bewegen. Daarbij is ook het bijvullen van olie en het legen van het magazijn met de overblijfselen van de popnagels eenvoudig.

De airpress pneumatische popnageltang zorgt voor een krachtige klemkracht, waardoor deze betrouwbaar zijn tijdens continu werken met de meest veeleisende materialen. De popnageltangen hebben een werkdruk van 5,9 tot 6,9 bar en werken met klinknagels die een diameter hebben van 2,4 tot 4,8 mm, inclusief aluminium popnagels.

Pneumatische Slagratel 122 Nm 1/2" 113 l/min
€ 161,04 € 194,86


Klik hier voor meer informatie over de slagratel...

Pneumatische popnageltang 3.2 t/m 4.8 mm popnagels
€ 217,97 € 263,74


Klik hier voor meer informatie over de popnageltang...

Functioneel en efficiënt gereedschap voor extreem veelzijdig gebruik! De pneumatische beitel wordt vooral gebruikt in de auto-industrie, mechanisatiebedrijven en smederijen, maar ook bij industriële installaties en bouwbedrijven. Met de juiste beitel kan je de pneumatische beitel gebruiken voor ponsen, spijkeren, beitelen, snijden, smeden en profileren, maar ook voor oppervlaktereiniging en afwerking.

In het assortiment vind je pneumatische beitel en pneumatische naaldenbikhamer met een werkdruk van boven de 6 bar en een slagfrequentie van 2.500 tot 4.600 slagen/min. Alle modellen zijn uitgerust met een schakelaar die een soepele aanpassing van de snelheid van het gereedschap mogelijk maakt en zo aanpast aan de huidige behoeften dat benodigd is voor de bewerking. Op deze pagina vind je de accessoires voor de pneumatische beitel.

Pneumatische naaldenbikhamer 19 naalden 113 l/min
€ 162,62 € 196,77
Pneumatische beitel 3/4" 283 l/min
€ 208,98 € 252,87
Pneumatische boormachines - Airpress persluchtgereedschap

Pneumatische boormachines

Lichte en extreem duurzame gereedschappen voor industriële toepassingen, maar ook perfect voor de doe-het-zelver. Je kan in zowel zachte als hardere materialen boren. Met het juiste gereedschap is de boormachine ook geschikt om vloeibaar materiaal te mengen. Onze pneumatische boormachines hebben speciale antisliphandgrepen en professionele handgrepen, waardoor comfort gegarandeerd wordt.

Ook kan je het toerental van de pneumatische boormachine aanpassen, zodat je de juiste instelling kan instellen voor het soort materiaal waarin je gaat boren. In het assortiment vind je modellen van 500 tot 600 w met een snelheid van 800 tot 2000 RPM, geschikt voor boren met verschillende diameters. Werk je met zachter materialen, overweeg dan een pneumatische schroevendraaier.


Pneumatische schroevendraaier - Airpress professionele werkplaatsgereedschappen

Pneumatische schroevendraaier

Een van de populairste werkplaatsgereedschappen, zowel voor de professional als voor de doe-het-zelver. Geschikt voor diverse montage- en servicewerkzaamheden. Hiermee kan je efficiënt allerlei soorten schroeven in diverse materialen schroeven, zoals hout, kunststof en metaal. Dankzij het hoge koppel zijn onze pneumatische schroevendraaiers perfect voor werkzaamheden met veel belasting waarbij veel kracht nodig is.

De schroevendraaier is ook geschikt voor het losdraaien van vastzittende of vastgeroeste schroeven, maar ook voor zelftappende en zelfborende schroeven. De twee-weg pneumatische schroevendraaiers zijn verkrijgbaar met een toerental van 800 tot 1800 RPM, vrije snelheidsaanpassing en verandering van de draairichting. Doordat de schroevendraaier weinig geluid produceert en het lage trillingsniveau van het apparaat wordt uren lang veilig en comfortabel werken gegarandeerd.

Pneumatische boormachine 13 mm 800 rpm 168 l/min
€ 150,03 € 181,54
Pneumatische boormachine 10 mm 2000 rpm 168 l/min
€ 137,68 € 166,59


Klik hier voor meer informatie over de pneumatische boormachines...

Pneumatische schroevendraaier 1/4" 1800 rpm 113 l/min
€ 143,19 € 173,26


Klik hier voor meer informatie over de pneumatische schroevendraaiers...