Gereedschapswagen gevuld

Gevulde gereedschapswagens zijn gevuld met diverse gereedschappen. Denk hierbij aan ratelsleutels, doppen, torx bitjes en meer. Hoeveel gereedschap bij de gevulde gereedschapswagen geleverd wordt en in welke maten is geheel afhankelijk van het gekozen model. Het voordeel van een gevulde kar is dat alles nieuw is, men gelijk een compleet pakket aan gereedschappen heeft en alles veilig opgeborgen wordt.

Ik ben op zoek naar:

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Gereedschapswagen gevuld VRB 246 delig
  Gereedschapswagen gevuld VRB 246 delig 8TC-246
  Waardering:
  95%
  (4)
  € 509,00 € 432,00 € 522,72
 2. Gereedschapswagen gevuld 447 delig 16 laden
  Gereedschapswagen gevuld 447 delig 16 laden 79609
  € 1.274,00 € 868,75 € 1.051,19
per pagina

Wij verkopen een 217-delige en 447-delige gereedschapskar, met 7 lades of 16 lades. Ook verkopen we allerlei modules en bijpassende accessoires. Bekijk het aanbod aan gereedschapswagen en plaats een bestelling in de webshop.

Compleet pakket

Kiezen voor een gereedschapswagen die gevuld is betekend kiezen voor een compleet pakket. Tijdens het klussen is het uiteraard van groot belang dat alle benodigde gereedschappen binnen handbereik zijn. Van een ring-steeksleutel tot een schroevendraaier, doppenset, punt tang en een ratelsleutel met een vergrendelbare kantelknop.

Wij verkopen verschillende gereedschapswagen die gevuld zijn met verschillende soorten gereedschap en over 7 lades of 16 lades beschikken. Een 217-delige en een 447-delige gereedschapswagen met gereedschap. Met welk gereedschap de gereedschapswagen gevuld is en hoeveel, is afhankelijk van het model gereedschapswagen. In de productomschrijving van een gereedschapskar staat exact vermeld met welk gereedschap hij gevuld is.

Modules

Om de gereedschapswagen nog verder uit te breiden, zijn er modules verkrijgbaar. Deze modules zijn ideaal als toevoeging van een gevulde of juist een lege gereedschapswagen. Denk hierbij aan modules zoals een schroevendraaier set, flensmoersleutels set of een complete module met diverse gereedschappen.

Bovendien zijn er bij Airpress ook allerlei speciale modules voor de gereedschapswagen leverbaar. Deze diverse soorten gereedschappen worden geleverd in schuimbedden en kunnen zo in de lades worden geschoven. Dankzij de schuimbedden ligt het gereedschap altijd veilig in de lades van de gereedschapswagen.

Accessoires

Naast uitbreidingmodules zijn bijpassende accessoires ook een mogelijkheid. Ondanks het feit dat wij verschillende gevulde gereedschapswagens aanbieden, kan het namelijk zo zijn dat er specifieke wensen zijn voor de gereedschapswagen.

Van een enkele haak of dubbele haak voor aan het wandbord tot een afsluitbare kast die ongevraagd lenen van gereedschap tegen gaat. Wij verkopen alles wat maar nodig is om de gereedschapswagen gevuld met gereedschap optimaal en effectief te kunnen gebruiken.