• heroicons/outline/check Gratis verzending vanaf € 100,- incl. BTW
  • heroicons/outline/check Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden
  • heroicons/outline/check Snelle service
  • heroicons/outline/check Meer dan 60 jaar ervaring

Handgereedschap

Handgereedschap kopen voor het klussen? Het handgereedschap in het assortiment van Airpress bestaat uit gereedschapssets en ratelsleutels. Er zijn verschillende soorten en maten. Deze handgereedschappen zijn geschikt voor de hobbyklusser of thuisklusser thuis, de doe-het-zelver en voor de professional. In de webshop staan diverse sets, van 4 tot en met 171 delig.

sort-descending
  • heroicons/outline/check Bestellingen worden binnen 3 werkdagen bezorgd
  • heroicons/outline/check Snelle service
  • heroicons/outline/check Klantbeoordeling 9.2/10
  • heroicons/outline/check 5% nieuwsbriefkorting
Gereedschapskoffer met chroom vanadium gereedschappen 97 delig
Normale prijs -30% € 225,92
Speciale prijs € 158,14 € 191,35
Aluminium gereedschapskoffer met chroom vanadium gereedschappen 127 delig
Normale prijs -30% € 196,73
Speciale prijs € 137,71 € 166,63
Gereedschapskoffer doppenset met chroom vanadium gereedschappen 94 delig professioneel
Normale prijs -29% € 84,71
Speciale prijs € 59,30 € 71,75
Tangenset 3-delig - combinatietang, zijkniptang en waterpomptang
€ 73,16 € 88,52
Gereedschapskoffer chroom vanadium 106 delig
€ 149,13 € 180,45
Momentsleutel 1/2" 210 Nm 17/19 mm
€ 50,18 € 60,72
Gereedschapskoffer doppenset met chroom vanadium gereedschappen 54 delig professioneel
€ 80,64 € 97,57
Gereedschapskoffer doppenset met chroom vanadium gereedschappen 171 delig professioneel
€ 116,34 € 140,77
Gereedschapskoffer doppenset met chroom vanadium gereedschappen 108 delig professioneel
€ 83,77 € 101,36

9 producten

Klusser tot professional

Iedereen heeft handgereedschap nodig om de klus te klaren. Tijdens een verbouwing, leggen van laminaat of een schutting plaatsen, dan heb je goed gereedschap nodig. Ben je nu op zoek naar handgereedschap voor de timmerman, de thuisklusser of handgereedschap voor houtbewerking, Airpress heeft het allemaal. Het klussen wordt gemakkelijker en gaat sneller wanneer jij het beste gereedschap in het bezit hebt.

Handgereedschap set

De bouwvakker, stukadoor, timmerman of hobbyklusser, iedereen heeft wel gereedschap nodig om te klussen. Met een complete set aan handgereedschap heb je meteen van alles, bijvoorbeeld een complete koffer met diverse gereedschappen of een 8-delige impactmoerdoppenset. Er zijn nog veel meer sets, zodat je de juiste handgereedschapsset kan kiezen die helemaal past bij jou wensen. De sets kunnen bestaan uit doppen, ratel, hamers, tangen, ringsleutel en nog veel meer. Alle gereedschapssets worden geleverd met een koffer of stalen kistje. Dit is om het materiaal te beschermen wanneer het vervoerd wordt, maar ook om het netjes in om te bergen zodat het schoon blijft. Daarbij is het ook gemakkelijker om het gereedschap gemakkelijk te vervoeren naar de plaats van bestemming.

Gereedschapskoffer met inhoud

De sets zijn verschillend van elkaar en ook in het aantal gereedschap wat er in de set geleverd wordt. De sets variëren tussen de 4 en 171-delig. De kleinere sets bestaan vaak uit hetzelfde gereedschap, waarbij de maten maat net even anders zijn. Ga je voor sets met meer gereedschap, dan is het gereedschap wat er inzit veel diverser. Zo kun je ook een heel veel gereedschappen in één keer kopen en hoef je dit niet meer allemaal los te kopen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld doppensets, hamers, tangen en ratelsleutels. De koffer is om alles geordend te houden, eventueel gemakkelijk te kunnen vervoeren en ook voor bescherming van het materiaal. Je bergt het handgereedschap gemakkelijk en veilig op, op de plaats waar jij het wilt hebben.

Chroom-vanadium sets

Bepaalde sets bij het handgereedschap zijn voorzien van chroom-vanadiuim en dit is hoogwaardig kwalitatief metaal. Deze gereedschappen zijn namelijk gemaakt van staallegering. Het gereedschap is hierdoor sterker en heeft een hogere kwaliteit dan materiaal wat niet van chroom-vanadium gemaakt is. Je krijgt hierdoor een kwalitatief hoogwaardige set.