• heroicons/outline/check Gratis verzending vanaf € 100,- incl. BTW
  • heroicons/outline/check Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden
  • heroicons/outline/check Snelle service
  • heroicons/outline/check Meer dan 60 jaar ervaring

Ratelsleutels

Met een ratel, ook ratelsleutel genoemd, haal je de moeren los en zet je moeren ook weer mee vast. Een ratelsleutel is namelijk zo gemaakt dat deze zowel links als rechtsom dan draaien. Met een ratelsleutelset haal je een set in huis met diverse doppen in verschillende maten. Alle sets in het assortiment van Airpress zijn van hoogwaardige kwaliteit.

sort-descending
  • heroicons/outline/check Bestellingen worden binnen 3 werkdagen bezorgd
  • heroicons/outline/check Snelle service
  • heroicons/outline/check Klantbeoordeling 9.2/10
  • heroicons/outline/check 5% nieuwsbriefkorting
Momentsleutel 1/2" 210 Nm 17/19 mm
Normale prijs -29% € 50,18
Speciale prijs € 35,13 € 42,51
Gereedschapskoffer doppenset met chroom vanadium gereedschappen 171 delig professioneel
€ 116,34 € 140,77
Gereedschapskoffer doppenset met chroom vanadium gereedschappen 108 delig professioneel
€ 83,77 € 101,36
Gereedschapskoffer doppenset met chroom vanadium gereedschappen 94 delig professioneel
€ 84,71 € 102,50

4 producten

Diverse sets

Ratelsleutels sets zijn voorzien van doppen met diverse maten, bijvoorbeeld 3/4“ en 1” doppen. Met de ratelsleutel draai je de moeren vast en los. Door het klikmechaniscme in de ratel kun je de moeren zeer vast draaien. Bij bepaalde sets worden ook verlengstukken geleverd, zodat je ook op moeilijk te komen plaatsen gemakkelijk kunt komen. Deze sets zijn geschikt voor de thuisklusser, doe-het-zelver en de professional.

In de ratelsets zitten alleen maar ratels met doppen. Zoek je eerder een uitgebreidere set met divers gereedschap, zoals met hamers, tangen en sleutels? Bekijk dan de gereedschapssets.

Impactmoerdoppen

Sets met impactmoerdoppen zijn zeer geschikt voor de professional. De krachtdoppen hebben meer grip door het profiel in de doppen en kunnen vastgeroeste moeren beter los krijgen dan standaard doppen. Maar ook voor autogarages zijn deze krachtdoppen zeer geschikt, want de moeren van de velg kunnen ook meer vastzitten. Door de extra grip kan jij meer kracht zetten en schiet de dop niet gemakkelijk af of door op de moer.

Koffer

De ratelsleutelsets worden geleverd in een koffer. Drie sets hebben een plastic koffer en drie andere sets hebben juist een metalen koffer. Alle koffers worden voorzien van toolbeds waar de doppen in gelegd worden. Deze toolbeds worden zo gemaakt dat je het materiaal weer op de juiste plaats kunt doen om alles overzichtelijk en ordelijk te houden. Ook blijft het handgereedschap op deze manier goed beschermd.

Bij de doe-het-zelver, bouwplaatsen, werkplaatsen en garages moet je vaak heen en weer voor de klussen. Dan is het handig dat je een koffer bij je hebt die je gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Zo heb je alle ratels en doppen bij de hand. Wanneer je klaar bent met de klus, leg je de complete koffer gemakkelijk aan de kant.

Chroom-vanadium

Bij de ratelsleutels zijn bijna alle doppen en ratels gemaakt van chroom-vanadium. Chroom-vanadium heeft als eigenschap dat het zeer sterk is. Om de hoogwaardige kwaliteit te bieden en te krijgen worden de gereedschappen voorzien van een laag staallegering.