Gereedschapsets

De gereedschapsset is een complete set met diverse gereedschappen voor het klussen. Ben je een beginnende klusser of juist een professional die meer gereedschap nodig heeft, dan is een set ideaal. In het ruime assortiment vind je diverse universele gereedschapskoffers met gereedschap met een inhoud van 10 delig tot en met 171 delig. Zo zijn er complete gereedschapskoffers met tangen, een hamer en sleutels, maar er zijn ook sets die gericht zijn op één ding, bijvoorbeeld doppensets. De gereedschapssets zijn voorzien van handgereedschap met diverse maten, zodat je niet eerst weer een andere maat ergens anders hoeft op te zoeken.

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Thuisklusser of professional

Ben je de thuisklusser die net begint met klussen, de doe-hetzelver met ervaring of de professional in bijvoorbeeld een werkplaats, gereedschap heb je eenmaal nodig om bepaalde klussen te klaren. Ook al heb je helemaal geen ervaring met klussen, dan is het toch handig om wat gereedschap in huis te hebben. Met een complete gereedschapsset heb je meteen een complete set waarmee je aan de slag kunt. De gereedschapssets zijn allemaal te krijgen in een koffer.

Chroom-vanadium

Belangrijk bij handgereedschap is de kwaliteit van het staal. De gereedschapssets worden gemaakt van chroom-vanadium en is hierdoor sterker. Er wordt staallegering gebruikt voor deze gereedschappen om kwalitatief hoogwaardige kwaliteit te krijgen. Het gereedschap is sterker dan gereedschap wat niet gemaakt is van chroom-vanadium.

Doppensets

De doppensets zijn te verkrijgen in 54, 92, 108 en 171 delig. De doppensets worden geleverd met diverse maten doppen, diverse soorten doppen, verlengstukken, ratels, schuifstukken en nog meer materiaal. Deze sets worden geleverd in een koffer, zodat het gereedschap netjes gesorteerd blijft, veilig op te bergen is en bovendien ook nog schoon blijft. Het gereedschap blijft gesorteerd door doordat de koffer beschikt over vakken die overeenkomen met grootte van het gereedschap.

Gereedschapskoffers

Gereedschapskoffers zijn voorzien van diverse soorten gereedschappen, zodat je een breed assortiment aan handgereedschap hebt die netjes opgeborgen is. Het gereedschap wat in de koffer kan zitten zijn bijvoorbeeld hamers, ratelsleutels, schroevendraaiers, tangen en steeksleutels. Er zijn twee soorten, de aluminium 127 delige koffer en de stalen 97-delige gereedschapskoffer. Beide koffer zijn afsluitbaar en voorzien van toolbeds. De toolbeds hebben voor gemaakte vakken voor het handgereedschap en zorgen ervoor dat het gereedschap goed beschermd blijft.

Ring- en steeksleutel sets

Ring- en steeksleutelssets is verkrijgbaar in een 10 delige set. Deze set bestaan uit diverse maten ringsleutels. Voor de bescherming en om het netjes te houden, zullen deze ring en steeksleutels in een koffer geleverd worden. In de professionele doppenset 54 delig zijn ook ringsleutels inbegrepen.

Keuze gemaakt?

Heb je de keuze gemaakt en wil je het handgereedschap kopen? Wanneer je voor een bedrag hoger dan €50,- besteld, worden de producten gratis verzonden naar jou. Voor 16:00 besteld op werkdagen, dan worden de goederen zelfs nog dezelfde dag verzonden. Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit met de keuze, dan kun je altijd contact met ons opnemen via 058 284 6846 of een e-mail sturen naar info@airpress.nl. Onze deskundige en ervaren medewerkers geven je graag advies waar je mee verder kunt. Onze locaties hebben geen balie of showroom.