• heroicons/outline/check Gratis verzending vanaf € 100,- incl. BTW
  • heroicons/outline/check Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden
  • heroicons/outline/check Snelle service
  • heroicons/outline/check Meer dan 60 jaar ervaring

Pneumatische beitels en naaldenbikhamers - Compact en krachtig

Ben je op zoek naar betrouwbaar en effectief gereedschap dat je ondersteunt bij de zwaarste klussen? Heb je luchtgereedschap nodig waarmee je zelfs metaal kan bewerken? Ga dan voor de Airpress pneumatische beitelhamer!

Deze hoogwaardige beitelhamers zijn ontworpen voor de meest veeleisende werkplaats- en industriële toepassingen. Door het ontwerp, de versterkte structuur en uitstekende technische eigenschappen zijn onze pneumatische hamers extreem duurzame en krachtige gereedschappen die in de moeilijkste omstandigheden kunnen werken.

Onze perslucht beitelhamer worden al jaren erkend door professionals in de auto-, bouw- en renovatie-industrie, maar ook door mensen in diverse industriële installaties met verschillende specialisaties. De beitelhamer zal zich echter niet alleen bewijzen bij professionele werkzaamheden, maar ook in garages en werkplaatsen waar werken met pneumatisch gereedschap van de hoogste kwaliteit op de eerste plaats komt. De Airpress pneumatische hamer komt altijd goed van pas!

sort-descending
Pneumatische naaldenbikhamer 19 naalden 113 l/min
€ 162,62 € 196,77
Pneumatische beitel 3/4" 283 l/min
€ 208,98 € 252,87

2 producten

Ontdek de indrukwekkende kracht van de Airpress pneumatische beitelhamers!

Pneumatische hamers zijn zeer populaire slaggereedschappen geschikt voor een zeer breed scala aan toepassingen. Met de beitelhamer kan je bikken en beitelen, terwijl je met een naaldenbikhamer kan ontroesten, verf verwijderen en steen opruwen. Doordat het apparaat multi toepasbaar is, kan je diverse werkzaamheden uitvoeren in het dagelijkse werk.

De pneumatische beitelhamer wordt steeds meer een onderdeel van de uitrusting voor garages en werkplaatsen. Het is ook perfect voor renovaties en doe-het-zelf projecten. Met de beitelhamers kan je de meeste plaatbewerkingen uitvoeren, waaronder doorboren, beitelen, profileren en snijden van metaal en plaatwerk. Welke klus je kan uitvoeren is afhankelijk van de accessoires die je hebt.

Ook gebruik je deze apparaten voor het professioneel verwijderen van keramische tegels of pleisterwerk, maar ook voor verschillende soorten installatiewerkzaamheden, bijvoorbeeld het maken van gaten en groeven voor contactdozen of kabels. Wanneer je denkt dat een beitelhamer alleen gereedschap is voor de professional, zul je snel van gedachten veranderen!

Natuurlijk, het is waar dat deze krachtige pneumatische beitelhamers voornamelijk worden gebruikt in auto werkplaatsen, in de bouw en in vrijwel elke productie- en industriële faciliteit. Met de meest veeleisende toepassingen van pneumatische hamers in het achterhoofd, hebben wij met zorg een beitelhamer gemaakt die een hoge efficiëntie kent. Hierdoor kan het potentieel ten volle worden benut door zowel hobbyisten als professionals van verschillende specialisaties!

De meeste slaghamers werken in een bereik van 1 J tot 7 J, maar onze pneumatische beitelhamer 3/4" heeft een slagkracht van maar liefst 9,5 J! Met deze eigenschap kan je niet alleen metaal en staalconstructies of onderdelen snel en grondig reinigen van roest of lasslakken, maar ook voor meer geavanceerde werkzaamheden, zoals het afbreken van schroeven of het losmaken van componenten, inclusief het scheiden van geklonken of gelaste elementen. Deze set wordt compleet geleverd met verschillende beitels, zodat je meteen kan beginnen met klussen!

Het hoge rendement van Airpress pneumatische hamers garandeert je efficiënt insteken of ponsen van strak gemonteerde elementen en structurele verbindingen, efficiënt werken met gietijzeren en stalen smeedstukken, evenals de mogelijkheid om metaal te gutsen of stenen te smeden. Hierdoor kunnen onze gereedschappen met succes worden gebruikt voor professionele toepassingen in de bouw, autobedrijven, in de gieterij industrie, machine-industrie en op vele andere gebieden.

Pneumatische hamers van Airpress

Met de Airpress pneumatische beitelhamers kan je moeiteloos de zwaarste uitdagingen aan!

Pneumatische naaldenbikhamer - Verwijder roest en lasnaden in seconden!

De pneumatische naaldenbikhamer behoort tot dezelfde groep, maar is ontworpen voor zeer specifieke toepassingen. Deze pneumatische hamer wordt vooral gebruikt om roest en lassen te verwijderen.

Het verwijderen is niet de enige functionaliteit, vaak wordt het ook gebruikt bij verschillende soorten plaatwerk, renovatie en onderhoud. In de praktijk hangt de efficiëntie en het comfort van het werken met dit apparaat echter grotendeels af van de gebruikte ontwerpoplossingen. Bij Airpress hebben we ervoor gezorgd om je maximaal comfort en de hoogste precisie van het werk te bieden!

Pneumatische naaldenbikhamer van Airpress

Onze lucht naaldbikhamer is licht van gewicht en compact dat de perfecte combinatie is van hoge prestaties en een relatief laag luchtverbruik. Met maar liefst 19 onafhankelijk werkende naalden, gemaakt van hoogwaardig staal dat bestand is tegen intensief gebruik, verwijder je bijvoorbeeld eenvoudig oud gips, verf, lak en beton van metalen oppervlakken, evenals alle soorten kalk, zand, ketelsteen, lasnaden en sterke corrosie van staal.

Dankzij het unieke ontwerp en de constructie aangepast aan de specificiteit van het werk, kan je gemakkelijk alle moeilijk bereikbare hoeken en gaten bereiken en onregelmatige of sterk vervormde oppervlakken nauwkeurig reinigen. Bovendien kan je met de slagfrequentie van maximaal 4.600 slagen per minuut een straaleffect bereiken en zelfs als afwerkingsgereedschap gebruiken!

Kies voor de naaldenbikhamer van Airpress! Een verrassend niveau van functionaliteit in een onopvallende vorm!

Pneumatische beitelhamer van Airpress

Airpress pneumatische hamers - hoogste kwaliteit en probleemloze werking

Al onze pneumatische hamers zijn ontworpen voor intensief gebruik in de zwaarste werkomstandigheden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de sterkte en duurzaamheid! Wij hebben er tot in elk detail voor gezorgd! De solide structuur en een schade bestendige behuizing (afhankelijk van het model - staal versterkt of gebaseerd op hoogwaardige composietmaterialen) worden nauwkeurig gecontroleerd op de geldende Europrese normen. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professionele werkplaatsmedewerker, je kan rekenen op een lange levensduur van jouw gekozen Airpress pneumatische beitelhamers!

Om je het grootst mogelijke werkgemak en werkcomfort te bieden, hebben we een aantal moderne technologieën toegepast bij de productie van onze pneumatische gereedschappen. Het trillingsreductie systeem, geluiddempers, antislip handgrepen en speciaal ontworpen lucht uitlaten zijn slechts enkele van de voorzieningen die je volledige veiligheid en zorgeloos werken garanderen.

Door het ergonomisch ontwerp en de hoge werkcultuur zullen zelfs de meest veeleisende gebruikers tevreden zijn met deze aankoop! De werkmodus van onze beitelhamers zijn eenvoudig aan te passen, waardoor het flexibele werkplaats gereedschappen zijn die je gemakkelijk kan aanpassen aan de huidige behoeften en taken. Krachtige en belasting bestendige Airpress pneumatische hamers zorgen voor urenlang effectief en probleemloos werken!

Kies kwaliteits beitelhamers van Airpress!

Pneumatische beitelhamers verstelbaar