Airpress pneumatische boormachine - Boren op perslucht!

Ben jij op zoek naar een reeks noodzakelijke gereedschappen die je in elk huishouden of garage zou moeten hebben? Of misschien ben je van plan om apparatuur te vervangen in een service- of productiewerkplaats? In beide gevallen komt de boormachine zeker als eerste in je op. Als je houdt van veelzijdig en effectief gebruik, en tegelijkertijd comfortabel en veilig werken, dan is de pneumatische boormachine de beste keuze!

Onder het professionele Airpress perslucht gereedschap vind je diverse boormachines op lucht die één ding gemeen hebben: de hoogste functionaliteit. Hoog vermogen en efficiëntie, duurzaam en ergonomisch ontwerp, eenvoudige en gemakkelijke bediening, evenals de mogelijkheid om de boormachine eenvoudig aan te passen aan het type werk. Dat zijn de kenmerken van onze boormachines op lucht.

Je kan efficiënt en nauwkeurig boren in verschillende soorten materialen, zonder je zorgen te maken over de kwaliteit van jouw werk. Pneumatische boormachine kopen? Ga ervoor! Kies een van de modellen en werk op het hoogste niveau!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pneumatische boormachine - de beste keuze voor professionals en doe-het-zelvers

Onder pneumatische gereedschappen die bedoeld zijn voor professioneel gebruik, kan je veel gereedschappen vinden die ook perfect zijn voor thuisgebruik en in de werkplaats. De meest populaire daarvan is ongetwijfeld de pneumatische boormachine!

Onmisbaar in elke werkplaats of timmerwerkplaats waar efficiëntie en effectiviteit voorop staan. Waar je de boormachine ook maar voor gaat gebruiken, bij Airpress laten we je nog veel meer praktische voordelen zien van het gebruik met een pneumatische boormachine!

Alle luchtgereedschappen hebben geen elektrische motor. Dit geeft je veel meer mogelijkheden om onder verschillende omstandigheden te werken. In tegenstelling tot elektrische of accu boormachines, kan je met een pneumatische boormachine veilig werken in ruimtes met een verhoogd risico op brand of explosie gevaar, evenals in zeer stoffige of bijzonder vochtige plaatsen.

Hierdoor zal de boormachine op lucht zeer goed werken bij onder andere industriële installaties, autowerkplaatsen en in de agrarische sector, maar ook wanneer je werkt aan de schutting tijdens een zomerse regenbui. Dit betekent dat de pneumatische boormachines ook uiterst geschikt zijn voor professionele bouw- en renovatiewerkzaamheden in de buitenlucht!

Door het ontbreken van elektrische onderdelen in combinatie met hoogwaardige materialen koop je een boormachine van Airpress dat zelfs bij intensief gebruik niet oververhit raakt! Hierdoor kan je langer boren, slijpen en polijsten zonder onverwachte onderbrekingen die het resultaat van je werk kunnen beïnvloeden.

Airpress pneumatische boormachine

De aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding en duurzaamheid maken onze pneumatische boormachines de best keuze voor zowel professionals als voor doe-het-zelvers. Wanneer je een boormachine op lucht koopt, investeer je in een vrijwel storingsvrije boormachine die geschikt is voor zeer veelzijdig gebruik.

Kies een Airpress luchtboormachine en geniet van betrouwbaar gereedschap die elke uitdaging aankan!

Krachtige boormachine voor metaal, beton, hout en meer! Zet in op kracht van Airpress

De Airpress pneumatische boormachines zijn krachtige werkplaatsgereedschappen. Onze boormachines op lucht kan je vergelijken met elektrische boormachines tussen de 550 en 600 W. Onze boormachines hebben verschillende rotatiesnelheden, zodat je de juiste snelheid kan kiezen bij het te bewerken materiaal. Houd in gedachten, hoe lager de rotatiesnelheid, hoe groter de efficiëntie van het te bewerken materiaal.

Airpress pneumatische boormachine zonder hamermechanisme

Ben je op zoek naar een standaard boormachine voor het boren van gaten in hout, het aandraaien van schroeven of andere werkzaamheden met relatief zachte en minder veeleisende materialen, neem dan de 2000 RPM boormachine op lucht. Ook geschikt om te boren in kunststoffen en diverse bouwmaterialen zoals hout en steen.

Voor geavanceerde werkzaamheden op harde oppervlakken is de 800 RPM boormachine de beste keuze. De eigenschappen zijn te vergelijken met een betonboormachine! Het is de ideale boormachine op lucht, vooral voor het boren in hard staal. Een langzame boormachine op lucht is ook zeer geschikt voor het mengen van mortel en verf.

De pneumatische boormachine is een perfect voorbeeld van een krachtig pneumatisch gereedschap zonder het hamermechanisme. De gewone boormachines zijn wel aangepast om hardere materialen te bewerken, maar bijvoorbeeld bij veeleisende materialen heb je al snel een slagmoersleutel nodig.

De Airpress pneumatische boormachines hebben bewezen dat ondanks het ontbreken van het hamermechanisme, de pneumatische aandrijving van de hoogste kwaliteit is. In combinatie met het lage toerentallen kan jij effectief moeilijke oppervlakken bewerken. Deze oplossing is ook veel veiliger bij het verwerken van stevige en tere oppervlakken.

Werk efficiënt en risicoloos met de juiste Airpress boormachine op lucht!

Boormachines op lucht geschikt voor veeleisende klussen

Naast het hoge vermogen, optimaal luchtverbruik, hoog rendement en de bijbehorende toerentallen, zijn er ook een aantal extra pluspunten die de boormachine op lucht het beste en handigste gereedschap maken voor het boren van gaten in diverse soorten materialen. Door alles extra te controleren zijn wij er zeker van dat wij jou de beste pneumatische gereedschappen aanbieden die aan alle eisen zullen voldoen, zelfs die van de meest geavanceerde gebruikers!

Antislip handvat - Airpress pneumatische boormachine

Lichte en zeer solide composietbehuizing en ergonomische antisliphandgrepen maken onze boormachines perfect uitgebalanceerd. Zo raak je minder snel vermoeid, zelfs bij lang en intensief gebruik. Bovendien wordt het trillingsniveau effectief verminderd en worden de handen niet koud wanneer de perslucht er doorheen stroomt.

Door het lage gewicht en de kleine afmetingen van het gereedschap kan je het ook gemakkelijker en veel vrijer bedienen. Dit is vooral handig op plaatsen met weinig ruimte, zoals in krappe ruimtes, met een ongebruikelijke indeling of met beperkte toegang. Modellen die ontworpen zijn voor toepassingen die meer eisen zijn bovendien uitgerust met een speciale zijhandgreep, zodat je een stabiele en veilige grip hebt. Dit is wel zo handig wanneer je intensief werkt!

In ons aanbod vind je boormachines op lucht met zowel een 10 mm als een 13 mm snelspanboorkop. De professionele snelspanboorkop die gebruikt wordt is niet alleen eenvoudig in gebruik wanneer je de boor/bit wilt vervangen, maar centreert de boor/bit ook meteen! Hierdoor kan je er zeker van zijn dat de gaten die je boort uiterst nauwkeurig zijn en dat de daarop gebaseerde constructies duurzaam en volkomen veilig zijn. Elke Airpress boormachine heeft een efficiënt afvoersysteem met een uitlaat aan de onderkant van het handvat.

Snelspanboorkop - professionele Airpress pneumatische boormachines
Pneumatische boormachine met snelheidsregeling - Airpress

Alle modellen zijn voorzien van een handig bedieningssysteem, deze bestaat uit een rechts/links schakelaar en een snelheidsknop. De mogelijkheid om de snelheid manueel te regelen is één van de belangrijkste technische voordelen, zowel voor professionele gebruikers als voor de doe-het-zelvers. Het mechanisme zorgt voor een soepele start van het apparaat, variabele luchtconsumptie en vooral een constante snelheid tijdens het boren.

Het verhoogt de functionaliteit van de pneumatische boormachine, omdat je het apparaat kan aanpassen aan de specificiteit van het materiaal en het type werkzaamheid, zoals boren of verdiepen van gaten, slijpen, polijsten, draadsnijden, schroeven aandraaien en mengen van verf. De snelheidsregelaar is ook een effectieve bescherming tegen schade aan bijzonder breekbare materialen, zoals steen of keramische tegels.

Profiteer van alle voordelen en functionaliteiten van Airpress professionele pneumatische boormachines!