Heftafels - Veilig en Comfortabel

Verrijdbare heftafel kopen? Die vind je in het assortiment van Airpress. Een heftafel is een comfortabele tafel die in hoogte verstelbaar is. Doordat je de hoogte kunt verstellen, wordt je rug minder belast en kun je tijdens het werken een betere houding aannemen. Zodoende wordt het tillen van zware vracht en het vervoeren ervan kinderspel. Ideaal voor in gebruik van magazijnen, opslagruimtes en productieruimtes. Wij van Airpress verkopen twee verschillende hydraulische heftafels.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Reparatieset voor hydraulische heftafel 77400-3
  Reparatieset voor hydraulische heftafel 77400-3 77400-3-RKP
  € 34,58 € 41,84
 2. Verrijdbare hydraulische heftafel 500 kg
  Verrijdbare hydraulische heftafel 500 kg 77410-2
  € 543,69 € 657,86
 3. Verrijdbaar hydraulische heftafel 150 kg
  Verrijdbaar hydraulische heftafel 150 kg 77400-3
  € 424,86 € 514,08
per pagina

Stationaire of mobiele heftafel

Een heftafel wordt ook wel een schaarliftkar genoemd en bestaat in verschillende soorten: stationair en mobiel. Een stationaire heftafel zoals een motor heftafel is een tafel met een hoger hefvermogen dan de verrijdbare variant. Bovendien is hij niet verrijdbaar, wat hem zeer geschikt maakt voor zwaardere werkzaamheden die plaatsvinden op een vaste plek. Daarentegen kun je mobiele heftafels op iedere plek naar wens gebruiken. Bijvoorbeeld in het magazijn, of op een productieplek.

Verrijdbare heftafel: veilig en comfortabel

Met gebruik van een verrijdbare heftafel kun je goederen naar een ergonomische werkhoogte brengen en vervolgens naar de plek naar wens rollen, zodat het niet meer nodig is om zelf zware lasten te tillen. Zo kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk een lading uit het rek halen, verplaatsen en ergens anders weer inladen. Zodoende is het dus niet nodig dat de lading op een andere tafel wordt overgezet. Bovendien is de mobiele heftafel in hoogte verstelbaar met gebruik van de hydraulische voetpomp, waardoor iedere gebruiker van de tafel op de ideale hoogte kan werken. Het resultaat? Een betere ergonomische houding en een verhoogde arbeidsproductiviteit.

Verschillende soorten en maten

Iedere last is anders. De ene last is zwaar en vraagt om zwaarder geschut, terwijl in een andere situatie een relatief kleine last geheven moet worden. Daarom bestaan verrijdbare heftafels in verschillende soorten en maten. Hierbij kun je denken aan een elektrisch hydraulisch aangedreven heftafel voor een relatief kleine last, maar ook aan tafels die een zwaardere last moeten kunnen tillen. In het assortiment van Airpress vind je twee hydraulisch aangedreven heftafels, met ieder zo hun eigen kenmerken.

Het betreft een verrijdbare heftafel met een hefvermogen van 150 kg, en een heftafel met een hefvermogen van 500 kg. Zodoende verkopen wij voor vele toepassingen de juiste heftafel. Zoek je een motor heftafel voor zwaarder werk op hoogte, bijvoorbeeld voor het liften van een scooter? In dat geval raden we aan om een stationaire heftafel aan te schaffen.