Heftafels - Veilig en Comfortabel

Verrijdbare heftafel kopen? Die vind je in het assortiment van Airpress. Een heftafel is een comfortabele tafel die in hoogte verstelbaar is. Doordat je de hoogte kunt verstellen, wordt je rug minder belast en kun je tijdens het werken een betere houding aannemen. Zodoende wordt het tillen van zware vracht en het vervoeren ervan kinderspel. Ideaal voor in gebruik van magazijnen, opslagruimtes en productieruimtes. Wij van Airpress verkopen twee verschillende hydraulische heftafels.

Bekijk het aanbod aan heftafels en plaats een bestelling. Vervolgens wordt je bestelling zo snel mogelijk gratis geleverd. Bestellingen die voor 16:00 geplaatst worden, worden op werkdagen dezelfde dag nog verzonden.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stationaire of mobiele heftafel

Een heftafel wordt ook wel een schaarliftkar genoemd en bestaat in verschillende soorten: stationair en mobiel. Een stationaire heftafel zoals een motor heftafel is een tafel met een hoger hefvermogen dan de verrijdbare variant. Bovendien is hij niet verrijdbaar, wat hem zeer geschikt maakt voor zwaardere werkzaamheden die plaatsvinden op een vaste plek. Daarentegen kun je mobiele heftafels op iedere plek naar wens gebruiken. Bijvoorbeeld in het magazijn, of op een productieplek.

Verrijdbare heftafel: veilgi en comfortabel

Met gebruik van een verrijdbare heftafel kun je goederen naar een ergonomische werkhoogte brengen en vervolgens naar de plek naar wens rollen, zodat het niet meer nodig is om zelf zware lasten te tillen. Zo kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk een lading uit het rek halen, verplaatsen en ergens anders weer inladen. Zodoende is het dus niet nodig dat de lading op een andere tafel wordt overgezet. Bovendien is de mobiele heftafel in hoogte verstelbaar met gebruik van de hydraulische voetpomp, waardoor iedere gebruiker van de tafel op de ideale hoogte kan werken. Het resultaat? Een betere ergonomische houding en een verhoogde arbeidsproductiviteit.

Verschillende soorten en maten

Iedere last is anders. De ene last is zwaar en vraagt om zwaarder geschut, terwijl in een andere situatie een relatief kleine last geheven moet worden. Daarom bestaan verrijdbare heftafels in verschillende soorten en maten. Hierbij kun je denken aan een elektrisch hydraulisch aangedreven heftafel voor een relatief kleine last, maar ook aan tafels die een zwaardere last moeten kunnen tillen. In het assortiment van Airpress vind je twee hydraulisch aangedreven heftafels, met ieder zo hun eigen kenmerken.

Het betreft een verrijdbare heftafel met een hefvermogen van 150 kg, en een heftafel met een hefvermogen van 500 kg. Zodoende verkopen wij voor vele toepassingen de juiste heftafel. Zoek je een motor heftafel voor zwaarder werk op hoogte, bijvoorbeeld voor het liften van een scooter? In dat geval raden we aan om een stationaire heftafel aan te schaffen.

Bestel een heftafel bij Airpress

Kortom, een heftafel zorgt mede voor een comfortabele maar bovenal veilige werkomgeving. De heftafel doet het zwaardere werk voor je, wat beter is voor je rug én voor je houding. Bekijk de verschillende heftafels in ons aanbod en plaats een bestelling. Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening en dragen er zorg voor dat de heftafel zo snel mogelijk geleverd wordt.

Heb je een vraag over een van de heftafels uit ons aanbod of heb je een andere vraag? Omdat wij helaas niet over een showroom of balie beschikken, is het niet mogelijk om langs te komen voor het inwinnen van meer informatie. Daarom raden we je aan om contact op te nemen wanneer je een vraag hebt. Stuur een mail naar info@airpress.nl of bel tijdens kantooruren naar 058 284 6846. Vervolgens helpen we je zo goed mogelijk verder.