Staande compressor - Compact en ruimtebesparend

De staande compressor is de ideale compressor wanneer er sprake is van ruimtegebrek. Deze compressor kun je namelijk ergens neerzetten waar de compressor weinig ruimte inneemt. Deze compressor is een verticale compressor, waardoor de compressor recht op staat in plaats van horizontaal ligt.

Meer lezen...


Ruimtebesparend

Weinig ruimte in de werkplaats is natuurlijk niet prettig. De horizontale compressor kan veel plaats in beslag nemen. Maar de verticale compressor neemt juist weinig plek in. Bij ruimtegebrek op de werkplaats is dan deze compressor ideaal. Zo bespaar jij juist weer ruimte.

Drukvat

Maar betekent dat dan ook dat deze compressor over een kleiner drukvat beschikt? Nee, juist niet. De staande compressor is uitgevoerd met een groot drukvat. Op deze manier kan jij als doe-het-zelver of professional veel lucht in het drukvat pompen en lang doorwerken. Ondanks het grote drukvat is de HL 360-50 gemakkelijk te vervoeren, omdat het een mobiele compressor is met wielen en een hendel voor het vervoer. Zo vervoer je de compressor gemakkelijk naar de klusplaats. De VK 700-270 Pro blijft staan op zijn plaats, omdat deze compressor beschikt over een 270 liter drukvat. Deze staande compressor is een krachtige compressor en zeer geschikt voor garages en kleine industrie.


Laat ons je helpen, wat wil je met de compressor gaan doen?

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren