Staande compressor kopen

De staande compressor is de ideale compressor wanneer er sprake is van ruimtegebrek. Deze compressor kun je namelijk ergens neerzetten waar de compressor weinig ruimte inneemt. Deze compressor is een verticale compressor, waardoor de compressor recht op staat in plaats van horizontaal ligt.

Meer lezen...


Weinig ruimte in de werkplaats is natuurlijk niet prettig. De horizontale compressor kan veel plaats in beslag nemen. Maar de verticale compressor neemt juist weinig plek in. Bij ruimtegebrek op de werkplaats is dan deze compressor ideaal. Zo bespaar jij juist weer ruimte.

Maar betekent dat dan ook dat deze compressor over een kleinere tank beschikt? Nee juist niet. De staande compressor is uitgevoerd met een grote tank. Op deze manier kan jij als doe-het-zelver of professional veel lucht in de tank pompen en lang doorwerken. Ondanks de grote tank is de HL 360-50 gemakkelijk te vervoeren, omdat er wielen en een hendel op zijn gemonteerd. Zo vervoer je de compressor gemakkelijk naar de klusplaats. De VK 700-270 Pro blijft staan op zijn plaats, omdat deze compressor beschikt over een 270 liter tank. Deze staande compressor is een krachtige compressor en zeer geschikt voor garages en kleine industrie.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren