• heroicons/outline/check Gratis verzending vanaf € 100,- incl. BTW
  • heroicons/outline/check Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden
  • heroicons/outline/check Snelle service
  • heroicons/outline/check Meer dan 60 jaar ervaring

Gereedschapskasten

Met de gereedschapskasten creëer je ruimte voor al jouw gereedschap en elektrische apparatuur. Je hoeft geen zorgen meer te maken dat je te weinig ruimte hebt om het gereedschap ergens in op te slaan. De gereedschapskasten zijn ideaal geschikt voor de doe-het-zelver die een werkplaatsinrichting voor de garage wil en de professional die al zijn apparatuur overzichtelijk en veilig wil opbergen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Modulair systeem

Gereedschapskasten bestaan uit diverse modules. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bovenkasten, onderkasten, achterwanden en zijkasten. De onderdelen zijn eenvoudig te monteren aan bijvoorbeeld de muur. Jouw gereedschap kun je nu veilig en schoon opslaan. Bepaalde kasten hebben een centraal slot per deel, zodat je in één keer de kast gemakkelijk kunt afsluiten voor iedereen. Het gereedschap is hierdoor goed beveiligd. Door het modulaire gedeelte kun je efficiënt omgaan met de beschikbare ruimte.

Door het modulaire systeem kun je alles zelf samenstellen zoals jij het wilt en helemaal op elkaar afstemmen. Heb je bijvoorbeeld een gereedschapswagen en die wil je beslist kwijt onder het bureau, dan kun je dit voor elkaar krijgen met het modulaire systeem.

Complete werkplaatsinrichting gereedschapskasten

Zoek je een complete werkplaatsinrichting qua gereedschapskasten? Airpress heeft in haar assortiment gereedschapskasten opgenomen die een complete set vormen. Complete gereedschapskasten bestaan onder andere uit kasten, werkblad en achterwanden. Zorgvuldig samengesteld, zodat je het meeste uit de gereedschapskast kunt halen.

Alles bij de hand

Door de kasten en lades heb je het gereedschap gemakkelijk bij de hand. Bij bepaalde modules en complete sets wordt ook een werkblad geleverd. Op het werkblad kun je bijvoorbeeld een bankschroef monteren. En je kan goed werken aan de werkplaatsinrichting, want je hoeft niet een extra werkblad te maken om aan te werken.

Achterwand

Bepaald gereedschap wil je snel kunnen pakken. Nu kun je dit in één van de lades doen of achter de deur, maar het wandbord is er ook ideaal voor. In het wandbord zitten gaten waarin wandhaken gezet kunnen worden. Bij de complete set wordt er al een aantal wandhaken bijgeleverd. Zo kun je bijvoorbeeld jouw luchtgereedschap, blaaspistool en/of bandenpomp gemakkelijk ophangen en heb je het altijd bij de hand wanneer je gaat klussen.

Eenvoudige installatie

Het modulaire systeem en de complete set zijn gemakkelijk te monteren. Omdat alle onderdelen los zijn, kun je ze gemakkelijk één voor één monteren, ook bij de complete set. Alleen heb je bij de complete set wel een installatie volgorde. Bekijk de video hieronder hoe eenvoudig het is om de werkplaats te installeren:

Online bestellen

Heb je de keuze gemaakt en wil je de gereedschapskast of modulair systeem bestellen, dan kan dat via de Airpress webshop. Snel en eenvoudig bestel je zo jouw gereedschapskasten. Mocht je bestellen voor 16:00 van maandag tot en met vrijdag, dan wordt het product dezelfde dag nog verzonden. Bestel je voor boven de €50,- in de webshop, dan is het verzenden gratis.

Vragen of meer informatie nodig

Heb je nog vragen of wil je advies over de gereedschapskasten, dan kun je altijd contact opnemen met onze deskundige en ervaren medewerkers geven. Dit kan via telefoonnummer 058 284 6846 of een e-mail te sturen naar info@airpress.nl. Onze locaties hebben niet een balie of showroom.