Pneumatische Haakse Slijpers - Slijpen en snijden op perslucht

Heb je een gebruiksvriendelijke slijpmachine nodig voor verschillende soorten afwerkings-, reparatie- of bouwwerkzaamheden bij jou thuis? Of wil je investeren in efficiënt en economisch luchtgereedschap voor de professionele werkplaats of industrie? Ben je op zoek naar handig en veilig gereedschap dat niet alleen gebruikt wordt voor het slijpen, maar ook voor het snijden van plaatwerk, hout, tegels, stalen buizen en zelfs beton?

Wij hebben wat jij zoekt! Professionele pneumatische haakse slijpers van Airpress zijn hoogwaardige apparaten die elke uitdaging aankunnen. Door het gebruik van de hoogste kwaliteit componenten en composietbehuizing wordt effectief werken en een lange levensduur gegarandeerd. Maak kennis met de mogelijkheden!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Airpress pneumatische haakse slijpers - betrouwbaar snijgereedschap

De haakse slijper op perslucht is uitstekend werkplaatsgereedschap voor professionele autobedrijven, thuiswerkplaatsen en de industrie. De populariteit is voornamelijk te danken aan hoge technische eigenschappen en indrukwekkende functionaliteit die een verscheidenheid aan toepassingen mogelijk maken. Wij hebben ervoor gezorgd dat onze pneumatische haakse slijpers zich onderscheiden op de markt!

Pneumatische haakse slijper - Airpress pneumatische slijpers

Net als alle andere slijpmachines zijn haakse slijpers uiterst geschikt voor het versnijden en voorbewerken, zoals snijden, slijpen, polijsten, frezen, satineren, egaliseren en reinigen van diverse soorten oppervlakken. Zelfs de moeilijksten oppervlakken die gemaakt zijn van zeer harde materialen.

Door de structuur zijn de apparaten buitengewoon nuttig bij het bewerken van randen, elementen van framestructuren en andere oppervlakken met onregelmatige vormen. Bijkomend voordeel is dat ze, in tegenstelling tot andere pneumatische slijpers, ook perfect zijn om te snijden. De haakse slijper wordt hiervoor het meest gebruikt. Hoe beter de eigenschappen, hoe meer werkzaamheden ermee uitgevoerd kunnen worden. Ga dus voor de Airpress pneumatische haakse slijpers!

Al onze haakse slijpers op lucht zijn krachtige apparaten van de hoogste kwaliteit met een lange werkcyclus, hoge rotatiesnelheid (tussen de 12.000 - 20.000 RPM) en zijn bestand tegen overbelasting. Deze apparaten kunnen de moeilijkste werkomstandigheden en veeleisende materialen aan.

Door het universele M14 schroefdraad kan je eenvoudig schijven en borstels monteren en vervangen, zodat je het pneumatische gereedschap snel aanpast aan de huidige taak. Door het uitzonderlijke hoge vermogen van de professionele pneumatische haakse slijpers ben je in staat om plaatstaal, keramische tegels, stalen buizen en metaal te snijden, evenals groeven en snijden in beton of steen. Met deze slijper kan je elke uitdaging aan!

Mini haakse slijper of haakse slijper 125 mm? Kies het model dat past bij jouw behoeften!

De brede functionaliteit van haakse slijpers wordt gebruikt door diverse eindgebruikers in verschillende dienstverlenende sectoren, industrieën, maar ook door doe-het-zelvers. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de werkzaamheid, heeft elk van hen andere eisen. Daarom hebben we gezorgd voor diversiteit in ons aanbod aan pneumatische haakse slijpers, zodat elke gebruiker het juiste model kan vinden dat bij hem past!

De pneumatische haakse slijper van 75 mm is perfect om metaal of andere moeilijke materialen te bewerken. Door het relatief lage luchtverbruik is dit de beste keuze wanneer je een compressor hebt met gemiddelde prestaties. Daarbij profiteer je gelijk van de functionaliteit van het apparaat, want met een rotatiesnelheid van 20.000 RPM biedt het een optimale scala aan mogelijkheden om het gereedschap te gebruiken. Het potentieel zal gewaardeerd worden door doe-het-zelvers, klusser, reparatiebedrijven, carrosserie- en verfwinkels, maar ook door loodgieters en verschillende soorten servicetechnici.

Heb je echter een slijper nodig voor in de bouw, agrarische en industriële sector, kies dan voor de 125 mm haakse slijper met 1/4" schroefdraad of de 125 mm haakse slijper met 1/2" schroefdraad. Door de grotere vraag naar perslucht zijn deze modellen geschikt voor het gevorderde werk en geschikt om te slijpen in moeilijkere materialen, zoals steen of beton.

Al onze pneumatische haakse slijpers van 125 mm hebben een extra zijhandgreep die aan beide zijden van het gereedschap gemonteerd kan worden, zodat je een betere grip en betere controle hebt over het apparaat wat meer werkcomfort biedt.

Bij ons vind je wat je zoekt!

Haakse slijper 75mm - Airpress metaalsnijder
Pneumatische slijper 75 mm
Haakse slijper 125 mm voor het snijden van plaat, tegels, stalen buizen, beton - Airpress
Pneumatische slijper 125 mm 1/2"

Kies voor veiligheid - kies voor een pneumatische haakse slijper van Airpress!

Hoe groter de werkzaamheid, hoe meer risico je loopt. Naast efficiëntie staat veiligheid ook hoog bij ons in het vaandel. Omdat onze professionele pneumatische haakse slijpers op perslucht werken krijg je niet alleen een hoger rendement, maar je kan ook zonder problemen werken in moeilijke omstandigheden (ruimten met veel stof of zeer hoge luchtvochtigheid). Daarnaast hebben we een aantal elementen toegevoegd die jou maximale veiligheid zullen bieden bij het werken met onze slijpers!

Airpress pneumatische haakse slijpers hebben alle benodigde certificaten die bevestigen dat de apparatuur volledig voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. Alle modellen zijn uitgerust met perfect geprofileerde warmte-isolerende handgrepen waardoor je lang en comfortabel achterelkaar kan werken.

De trigger met ingebouwde veiligheidsvergrendeling voorkomt dat het apparaat spontaan aangaat en beschermt je tegen onverwachte arbeidsongevallen. Ook degene die veroorzaakt worden door kortstondige onoplettendheid.

Betrouwbare bescherming tegen vonken en deeltjes door het beschermkap, die de ongecontroleerde verspreiding van gevaarlijke deeltjes voorkomt. 125 mm haakse slijpers hebben een verstelbare beschermkap, waardoor je eenvoudig de veiligste positie kan kiezen die dan van toepassing is voor de werkzaamheid.

Wij geven om jouw veiligheid! Vertrouw op onze ervaring en kies voor de beproefde Airpress haakse slijpmachines!

Pneumatische haakse slijper - Airpress veilige luchtgereedschappen