• heroicons/outline/check Gratis verzending vanaf € 100,- incl. BTW
  • heroicons/outline/check Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden
  • heroicons/outline/check Snelle service
  • heroicons/outline/check Meer dan 60 jaar ervaring

Pneumatische Stiftslijpers - Compact en Krachtig

Heb jij slijpwerkzaamheden die een hoge nauwkeurigheid en precisie vereisen? Wil je gemakkelijk kleine onderdelen bewerken en op moeilijk bereikbare plaatsen komen? Ben je geïnteresseerd in een pneumatische slijpmachine die geschikt is voor verschillende toepassingen en waarmee je zelfs de hardste materialen kan bewerken?

Onze pneumatische stiftslijpers zijn er om jou te helpen! Het pneumatische gereedschap heeft veel kracht en onbeperkte mogelijkheden! Door het ergonomische ontwerp zullen de lichte en handzame Airpress compacte stiftslijpers jou niet alleen een ongekende precisie van het slijpen bieden, maar ook een hoog werkcomfort. Zet de eerste stap naar perfectie! Kies vandaag nog jouw model en zorg voor elk klein detail!

sort-descending
Stiftslijper 6 mm 1/4" 342 l/min
€ 92,38 € 111,78
Stiftslijper 6 mm 1/4" 113 l/min
€ 93,48 € 113,11
Mini stiftslijper 6 mm 1/4" 312 l/min
€ 67,49 € 81,66

3 producten

Stiftslijper met rechte schacht - het meest veelzijdige slijpgereedschap

Of het nu gaat om frezen, graveren, slijpen, ontbramen, polijsten of zelfs boren, snijden en reinigen - er gaat niets boven de mogelijkheden van Airpress pneumatische rechte stiftslijpers. Voorzien van stabiele en eenvoudig te bedienen spantang om snel en gemakkelijk slijpstenen, boren of andere toebehoren te wisselen. Zo pas je de stiftslijper gemakkelijk aan de huidige behoeften en geplande activiteiten aan.

De rechte stiftslijper kan je onder meer uitrusten met slijp- of doorslijpschijven, vingerfrezen, borstels, slijp- of freesstenen, lamellenschijven of boren. Juist vanwege de veelzijdigheid worden pneumatische stiftslijpers veel gebruikt voor verschillende werkzaamheden, diensten en industrieën.

Pneumatische stiftslijper van Airpress

Elke Airpress stiftslijper is een slijpmachine met hoge snelheid. Bepaalde modellen hebben een toerental tussen de 20.000 - 25.000 RPM en garanderen je een snelle en nauwkeurige bewerking met een breed scala aan mogelijkheden. In vergelijking, stiftslijpers met een langzame snelheid zijn eerder geschikt voor materialen die eenvoudig te bewerken zijn, zoals zacht hout en kunststoffen. Deze apparatuur is eerder geschikt voor hobby- en semi-professioneel gebruik.

Airpress stiftslijper met een hoge snelheid zijn juist volledig professionele slijpgereedschappen die je niet alleen een hoge werkefficiëntie bieden, maar je ook in staat stellen om zelfs de hardste materialen zoals metaal of steen te bewerken. Ook zijn de apparaten perfect voor het bewerken van glas.

In ons aanbod vindt je stiftslijper met korte en lange rechte schacht en een haakse stiftslijper. Met de haakse stiftslijper kan je werken in zeer krappe ruimtes waar het nodig is om het gereedschap onder een hoek te plaatsen.

Kies een van onze stiftslijpers en verhoog de kwaliteit van jouw werk!

Een precisieslijper voor speciale taken

Er zijn situaties waarin een pneumatische stiftslijper een handig alternatief is. Bij bijzonder moeilijke en complexe slijpwerkzaamheden is dit echter absoluut noodzakelijk. De stiftslijper is het meest nauwkeurige van alle slijpgereedschappen en onthult zijn volledige potentieel waar andere slijpmachines niet aan kunnen tippen.

Airpress pneumatische stiftslijper zijn hoogwaardige apparaten, onvervangbaar bij het bewerken van moeilijk bereikbare oppervlakken en kleine elementen die maximale precisie vereisen. Het is een handige hulp bij het bewerken van stalen en gietijzeren gietstukken, vooral bij smalle en lange doorgangen.

Het is ook perfect voor het gladmaken van de binnenkant van openingen en uitsparingen, ook met complexe en onregelmatige vormen. Verwijderd effectief corrosie van verschillende soorten metalen oppervlakken. En het is ook zeer geschikt voor het bewerken van hoeken en binnenranden en voor het verwijderen van lasnaden.

Onze pneumatische stiftslijpers zijn betrouwbare metalen slijper en de indrukwekkende capaciteiten wordt al jaren gewaardeerd door servicetechnici, installateurs, automonteurs, schilders, slotenmakers, lassers en industriële arbeiders. Je kunt het apparaat ook gebruiken om meubels te renoveren, vooral allerlei soorten houtsnijwerk en decoratieve details. Het is erg populair onder handwerkslieden en professionele ambachtslieden die zich bezighouden met modelleren, goudsmeden en zelfs artistiek smeden.

Rechte slijper - Airpress pneumatische stiftslijpers

Neem een voorbeeld aan de professionals. Waar jouw werk kracht en precisie vereist, pak de Airpress stiftslijper!


Airpress pneumatische stiftslijpers - maximaal gemak voor elke perfectionist!

Stiftslijper met veiligheidsvergrendeling - professionele Airpress-slijpgereedschappen

Om ervoor te zorgen dat onze stiftslijpers hun functies voor 100% kunnen vervullen, hebben we voor elk detail gezorgd. Nauwkeurige bewerking van details en oppervlakken op moeilijk bereikbare plaatsen vereist een licht apparaat en bewegingsvrijheid. Daarom wordt het perfecte eindresultaat alleen bereikt met gereedschappen die zijn ontworpen voor het werkcomfort. Dit is wat Airpress stiftslijpers zijn!

Het eenvoudige ontwerp en de composietbehuizing zorgen voor een compact formaat en een laag gewicht. Door de antislip rubberen handgrepen en trillingsreductie wordt een veilige en stabiele grip gegarandeerd. Met deze voordelen heb je het gereedschap dat je gemakkelijk kan manoeuvreren en word jezelf niet snel moe, zelfs niet bij langdurig gebruik!

Alle modellen zijn uitgerust met een trigger met vergrendeling, zodat de stiftslijper niet spontaan kan aangaan. Geen enkele onbedoelde beweging zal het resultaat van jouw werk beschadigen!


Het pad naar perfectie was nog nooit zo eenvoudig! Probeer een van de Airpress pneumatische stiftslijpers.