• Gratis verzending vanaf € 100,- incl. BTW
  • Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden
  • Snelle service
  • Meer dan 60 jaar ervaring

Pneumatische schuurmachines - Schuren met perslucht

Heb jij een timmerwerkplaats en ben je op zoek naar luchtgereedschap waarmee je het hout beter kan bewerken? Ben jij de doe-het-zelver of meubelrestaurateur die wil werken met professionele apparatuur? Of misschien heb je een efficiënte en zuinige luchtschuurmachine nodig voor schadeherstelbedrijven, eentje waarmee je kan schuren en polijsten? Moet de machine niet alleen geschikt zijn voor het glad maken van oppervlakken, maar ook voor het opruwen?

Nu denk je waarschijnlijk dat je al deze werkzaamheden niet met één luchtgereedschap kan uitvoeren, toch is dit wel mogelijk! Kies in plaats van een traditionele vlakschuurmachine waarmee je niet alles kan uitvoeren voor een pneumatische excentrische schuurmachine van Airpress! Dit is de excentrische schuurmachine op perslucht die geschikt is voor voor diverse klussen en toepassingen!

Pneumatische schuurmachine excentrisch 150 mm 1/4" 228 l/min
Normale prijs -29% € 207,55
Speciale prijs € 145,29 € 175,80

1 product

Maak kennis met onze pneumatische excentrische schuurmachines en haal het maximale eruit!

De excentrische schuurmachine is een gereedschap dat voornamelijk wordt gebruikt voor afwerking. Het zorgt voor de uiteindelijke uitlijning en egalisering van het oppervlak en voorbereiding voor schilderen, beitsen of vernissen. Maar dat is niet alles! Deze primaire toepassing vertroebelt vaak de ware functionaliteit van deze professionele slijper.

De pneumatische excentrische slijper wordt al jaren vergeleken met de (pneumatische) vlakschuurmachine. Echter is dit een misvatting! Vaak worden deze twee door elkaar gehaald, vooral onder beginnende gebruikers. We laten jou zien wat de Airpress pneumatische excentrische schuurmachine zo uniek maakt!

Met deze unieke excentrische schuurmachine op perslucht kan je snel en efficiënt werken met verschillende soorten materialen en oppervlakken van verschillende vormen. Je kan er niet alleen hout of gips mee schuren, maar ook steen en beton. Daarnaast kan je met de excentrische schuurmachine op lucht ook efficiënt plaatwerk en verschillende soorten metalen slijpen.

Perslucht excenterische schuurmachine - meer opties met Airpress

Je wordt ook niet beperkt door de vorm van het oppervlak! Met behulp van de Airpress excentrische schuurmachine kan je veel meer dan alleen grote of zelfs vlakke oppervlakken bewerken. De roterende schuurmachine op lucht is namelijk ook geschikt voor het bewerken van gebogen oppervlakken, met onregelmatige vormen, evenals allerlei rondingen!

Mede door de trigger, kenmerkend aan alle slijpers van Airpress, en de roterende en/of slingerende kop kan je efficiënt en nauwkeurig te werk gaan. Je kan dus niet alleen de reeds geschuurde elementen glad maken, maar ook effectief oppervlakken van oude coatings reinigen en eventuele oneffenheden verwijderen!

Door de vele toepassingsmogelijkheden zijn excentrische schuurmachines erg populair bij professionals. Bijvoorbeeld in timmer-, carrosserie-, verfwerkplaatsen, maar ook in renovatie- en constructiebedrijven. Ook zijn deze apparaten geschikt voor industriële bedrijven voor het gebruik bij productie- en onderhoudswerkzaamheden. Volkomen veilig en gebruiksvriendelijk en daardoor ook perfect voor in de garage of thuiswerkplaats!

Wanneer je op zoek bent naar een universele schuurmachine voor diverse toepassingen, aarzel dan niet! Kies voor de Airpress pneumatische excentrische schuurmachine!

Airpress pneumatische excenterschuurmachine - de hoogste kwaliteit en efficiëntie van slijpen en polijsten!

De veelzijdige functionaliteit is te danken aan de specifieke manier waarop de schuurzool werkt, die zowel een oscillerende als een roterende beweging rond zijn as uitvoert. De slijper wordt vaak aangeduid als orbitaal-roterende slijpmachines. Alle andere functionaliteiten van de pneumatische excentrische schuurmachine zijn te danken aan de perfecte verfijning van het ontwerp en de technische parameters!

Schuur- en polijstmachine - Airpress pneumatische excentrische schuurmachines

Wil je sneller en effectiever werken en tegelijkertijd zeker zijn van een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat? Zowel efficiënt voorbewerken als nauwkeuriger nabewerken worden gegarandeerd door de hoge snelheden van onze pneumatische schuurmachines. Deze gereedschappen hebben een grotere efficiëntie en precisie bij het reinigen, egaliseren en gladmaken van oppervlakken.

De mogelijkheden worden bovendien uitgebreid door de 5 mm excentrische slag, die optimaal is voor de meeste slijpwerkzaamheden. Dankzij beide eigenschappen werk jij met succes aan jouw klus! Niet alleen geschikt voor houtverwerking, maar ook voor stopverf, metalen oppervlakken en verfcoatings.

Airpress pneumatische excentrische schuurmachines zijn ook een garantie voor de hoogste kwalitatieve bewerking! De hoge excentrische slag zorgt voor een betere verwijdering van oude coatings en een veel effectievere verwijdering van oneffenheden. Door de roterende beweging in combinatie met de hoge snelheid krijgt je een veel gladder oppervlak.

Met deze excentrische schuurmachines voorkom je ook lelijke krassen tijdens de bewerking waar gebruikers met een standaard vlakschuurmachines vaak over klagen. Dergelijke ongelukken in de laatste bewerkingsfase kunnen al jouw werk volledig verpesten. Daarom loont het de moeite om te kiezen voor een perslucht excentrische schuurmachine die aan de kwaliteitseisen voldoet!

Wanneer je kiest voor onze pneumatische excentrische schuurmachine profiteer je nog van een ander enorm voordeel! Het zal vooral gewaardeerd worden door professionele gebruikers die heel goed weten dat in sommige situaties het perfecte eindresultaat alleen kan worden bereikt met nat slijpen. Dit is onmogelijk te doen met normale elektrische slijpmachines. Met onze pneumatische roterende schuurmachines kan je eenvoudig nat slijpen op het hoogste niveau van werkveiligheid!

Dankzij de combinatie van oscillerende en roterende beweging en de uitstekende technische eigenschappen zijn de Airpress roterende schuurmachines op lucht ook perfect voor polijsten. Kies de juiste schijf en verander de excentrische ronde schuurmachine gemakkelijk in een pneumatische polijstmachine! Dit komt door de handige klittenbandsluiting op de schuurzool waardoor je in enkele ogenblikken de schuurmachine kan aanpassen naar de huidige werkzaamheid. Van voorbewerken tot de uiteindelijke oppervlakteafwerking, je kan het allemaal doen met één pneumatische excentrische schuurmachine!


Sneller en preciezer schuren en polijsten met de Airpress pneumatische excentrische schuurmachine!

Geef je om het comfort en meer bewegingsvrijheid op het werk? Kies voor onze pneumatische schuurmachine met snelheidsregeling en meer!

Om je maximaal comfort te bieden met de werkzaamheid en een volledige garantie te geven voor een kwalitatief hoogwaardig resultaat van jouw werk, hebben wij voor een aantal extra functionaliteiten gezorgd! Trillingsreductie en lager geluidsniveau zijn al enkele voorbeelden.

We weten heel goed dat elk type schuurbewerking een andere rotatiesnelheid vereist. Dit geldt ook voor individuele materiaalsoorten. Er zijn oppervlakken die bij de verwerking speciale zorg vereisen, terwijl juist andere oppervlakken een agressievere aanpak vereisen.

Elke Airpress excentrische schuurmachine is uitgerust met een snelheidsregeling. Schuurmachines zonder deze optie maken je niet alleen moe, maar je werkt ook onnauwkeuriger. Dit komt omdat de druk pas veranderd wanneer je de machine op het oppervlak drukt.

Met de speciale knop op onze excentrische schuurmachines kan je zeer nauwkeurig invloed uitoefenen op het aantal omwentelingen per minuut van de schijf. Hierdoor kan je eenvoudig de snelheid aanpassen aan het type materiaal dat je op dat moment bewerkt. Op deze manier krijg je het perfect eindresultaat!

Roterende excentrische schuurmachine met stofafzuiging van Airpress


Pneumatische excentrische schuurmachine met snelheidsregeling - Airpress pneumatische excentrische schuurmachines

Ben je op zoek naar een professionele schuurmachine met stofafzuiging? De pneumatische excentrische schuurmachine heeft een effectief en efficiënt stogafzuig- en opvangsysteem! Elk model heeft een flexibele zuigslang en een hoogwaardige stoffen opvangzak.

Het automatische afzuigsysteem is vooral handig wanneer je hout en/of gips bewerkt. Hierdoor voorkom je niet alleen veel stof op de werkplek, maar blijft het oppervlak van het materiaal ook schoon. Nooit meer schoonmaken tussendoor, maar doorwerken!

Door de verschillende mogelijkheden in combinatie met een relatief laag luchtverbruik, bijvoorbeeld de schuurmachine met een luchtverbruik van 228 l/min, zijn Airpress professionele excentrische schuurmachines de meest veelzijdige en gewilde oplossingen op de markt voor slijpgereedschappen! Het is de perfecte keuze voor professionals die efficiënt en economisch willen werken.

Het is ook een geweldige kans voor minder geavanceerde gebruikers die de hoogste kwaliteit willen qua werken. Pneumatisch gereedschap met een lagere luchtverbruik werken efficiënt samen met compressoren die een lager rendement hebben.


Investeer in de beste pneumatische excentrische schuurmachine op de markt! Zet in op Airpress en laat je werk in kwaliteit toenemen!